Първата дама на България Деси Радева разкритикува изпълнението на победителя Слави в „Като две капки вода”

Първата дама на България Деси Радева се оказа запален фен на „Като две капки вода”. И то дотолкова, че дори разкритикува изпълнението на победителя Слави, научи HotArena.

„Славин ме изнервя някак си. Моите уважения към него, но… половин тон го делеше! От него чувах само високи тонове, но не видях изграждане на образ”, скочи съпругата на държавния глава.

Деси Радева е запалена рокаджийка и изпълнението на Славин на „Хайуей стар” на Иън Гилиън от „Дийп Пърпъл”, не остана незабелязано от нея.

По думите й, по време на цялото предаване Славин, не е успял да се слее с „героя” си на сцената, за разлика от други състезатели в „Капките”.

Като фен на рока Радева дори илюстрира как правилно трябва да се интерпретира любимият й изпълнител – с видео от изпълнение на неин близък приятел – Ясен Димитров.

Съпругата на Румен Радев призна, че е имала собствен фаворит за голямата награда в шестия сезон на шоуто – сребърният победител Иван Юруков, пише „България днес”.

Съпругата на президента е поклонник на рок музиката и легендарни банди като „Дийп Пърпъл”, „Моторхед” и „Уайснейк”, но преди време обяви, че Дейвид Ковърдейл е бил първата й ученическа любов, затова и се възмущава, когато някой издевателства над любимите й парчета.

Източник:  hotarena.net

Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply