Ето как да изберете перфектния бански и да прикриете недостатъците на фигурата си

Не винаги природата позволява на една жена да е идеална и напълно лишена от недостатъци. Те се забелязват най-вече, когато хвърлим дрехите си на плажа.

Ако обаче изберете правилния бански костюм, може да скриете всеки недостатък и да подчертаете плюсовете си. Любопитно ли ви е вече?

Широки рамене

 

Това не е чак толкова голям проблем, както се струва на някои. Ако имате такъв недостатък, то изберете бански костюм с V образнодеколте или голямо и кръгло такова.

Тесни рамене

 

Момичета с такъв проблем, трябва да обърнат внимание на няколко модела. Горната част на банския трябва да е ярка – с картинки или хоризонтални ивици, а долната да е тъмна и незабележима.

Широки бедра

 

Изборът при дами, с такъв недостатък е сравнително лесен. Той се крие с диагонални ивици на бански с тъмен цвят. Добре е да избягвате шортите за долнище. Горната част на банския трябва да подчертава гърдите, а и така никой няма да обърне внимание на бедрата ви.

Малък гръден кош

 

За да увеличите визуално гръдния си кош изберете горнище с плисета, гънки, по-големи орнаменти по него, панделки или хоризонтални линии. Долнището е добре да е светло, без никакви картинки или орнаменти, които биха подчертали обема.

Големи гърди

 

Естествено никой мъж не би разбрал точно този женски проблем, но ако сте собственик на дини от 4-ти размер и в същото време имате слаба фиура, изборът на бански става много, много труден. Хубаво е да използвате бански с тъмно горнище и светло долнище, като орнаменти е добре да има само на долната част от костюма. Може да изберете и цял бански, който има банели.

Широки бедра и пълен корем

 

Най-вероятно дамите с такава фигура ще трябва да се ограничат само с цял бански. Той най-лесно би могъл да скрие недостатъците им. Акцентът трябва да бъде в горната му част – дълбоко деколте, ярко оцветяване. Най-добре е в долният си край този костюм да бъде тъмен или с вертикални линии. Лентите трябва да са широко разположени и завързани около врата./jenata.blitz.bg

Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply