Ето тези зодии не прощават предателството

Всяко човешко същество греши. Това е част от природата ни. Малко от нас обаче могат да прощават, а още по-малко могат да забравят предателството. Има представители на няколко зодии, които цял живот ще си помнят с горчилка грешката ви. Ето ги и тях:

Риби
Те най-вероятно няма да се освободят от своята неприязън към вас през целия си живот. Може би някъде по пътя ще простят грешката ви, но няма и за миг да са загърбили или забравили това, което сте им причинили. Може би няма да го казват директно, но повярвайте, ще чувате язвителни коментари и злобни забележки при всеки удобен повод.

Козирог
Прошката при представителите на този знак идва трудно. Дори и да ви кажат, че всичко е простено, то никога няма да бъде забравено. Даже обратното, доста често ще ви бъде натяквано какво сте сторили.

Скорпион
Скарате ли се жестоко с представител на този знак, то бягайте далече. Евакуация! Не му се мяркайте пред погледа, докато той сам не ви каже, че ви е простил. Дотогава обаче може да мине доста време. Дори и да се случи обаче, у Скорпионите винаги ще остане разочарование към личността ви.
Източник: jenata.blitz.bg

Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply