Новото завоевание на Антония Петрова – женен и с дете! Не иска да се развежда, сина му търпи подигравки заради Тоца

 

Познати на любовника разказаха, че той от години кръшкал на жена си, която била толкова широко скроена, че не само прощавала изневерите, но и те вече не ѝ правели особено впечатление. Говори се, че през леглото на Батинков са минали поне половината от оборотните миски и моделки в страната, а освен това – и доста засукани медицински сестри от елитната софийска болница, която доскоро ръководеше.

 

Антония Петрова най-вероятно е поредната бройка в колекцията му, смятат близки на богаташа.

Големият потърпевш от аферата му бил неговият син. Момчето ходело на училище в елитния Италиански лицей в Горна баня. След като се разчуло за забивката на татко му, станало за смях пред цялото школо. Съучениците всеки ден го бъзикали, питайки дали миската е неговата майка. Заради постоянните подигравки, детето тръгвало за училище със свито сърце и не се знаело как ще се справи с психическия тормоз, който търпи.

 

Въпреки това обаче поне за момента нито миската се притеснявала от последиците, които аферата й може да остави у момчето, нито родният му баща. Той първо заведе любовницата в Гърция, после – в Рим за рождения ѝ ден, след това перничанката отново показа снимки от Гърция, а после – и от Тунис.

Говори се, че Ивайло не бил чак толкова богат, колкото се опитва да изглежда. Според клюките, той бил потънал в кредити, които се чудел как да погасява. Това може и да са празни обвинения. Съдейки по бизнес активностите му, Батинков би трябвало да разполага с повече от добри доходи.

След като напуска шефското място в една от най-големите частни болници в София, той става генерален директор на нейна дъщерна фирма, която се занимава с „търговия на едро с медицински консумативи, дезинфекционни препарати, дилърска и дистрибуторска дейност”.

 

Освен това, според Търговския регистър, е собственик на компания, действаща в сферата на недвижимите имоти, и съдружник в болница по ортопедия и травматология. Говори се, че бил усвоил сравнително добре спорта на богатите – голфът. Проблемът му обаче бил свързан с излишните килограми. Снимката, която до ден днешен Батинков показва в интернет, била доста стара. В момента бил поне с 20 килограма по-пълен.

На Антония Петрова обаче явно това не й пречи. Пред приятели тя намеквала, че ще се жени за Иво. Запознатите със семейния му статус обаче се чудят как ще стане това, след като той има законна съпруга, която дори не помисля да му дава развод. Те смятат, че аферата с Мис Тоца няма да е за дълго и скоро тя ще се превърне в поредната отметка в списъка с креватните му трофеи.

 

Източник: БЛИЦ

Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply