Кристин Илиева за първи път проговори за счупванията, откъснато месо от десния й крак, кошмарните болки и дали е простила на Дивна! (ВИДЕО)

„Най-тежката болка мина. Имаше моменти, в които просто нямаш глас от болка. На моменти още съм в шок какво ми се случи и какво преживявам. Всичко помня, адреналинът ме държеше. Това може би е главното нещо, което ме спаси“. Такава разтърсваща изповед направи пред Нова телевизия моделката Кристин Илиева, която пострада изключително тежко при катастрофа с певицата Дивна.

„Имам много фрактури и откъснато месо по десния крак. Пожелавам на никого да не изпитва тази болка и това, през което минах.

Бях свикнала с обезболяващите. Когато отидох в Турция и там разбраха какви обезболяващи са ми били давани казаха, че няма да стане така и ми дадоха по-леки.

Бях се пристрастила към обезболяващите. В 8 часа почвах да пищя и да рева, че искам обезболяващи, бях станала като наркоман“, призна Илиева.

Всичко се случва с причина, сигурно за да ме направи по-силна, защото аз усещам колко по-силен характер ставам и колко  повече доброта има в мен.

Ще ми бъде трудно, ще се боря, ще бъде тежко, но ме чака нещо хубаво отвън. Лечението ми е 50% вяра и аз вярвам, че ще се оправя. Аз искам да се разхождам с приятели, да се забавлявам, да си вдигна братчето или сестричката. Не мога да предам себе си, семейството“, заяви още моделката.

„Простила съм на Дивна за това, което стана, защото знам, че не го е направила нарочно. Просто е невнимание“, завърши красавицата.


Източник: БЛИЦ

Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply