Деси Банова и Росен Плевнелиев се ожениха тайно

Деси Банова и Росен Плевнелиев се обрекоха на вечна вярност. Двамата влюбени, които от месеци са в устите на всички, са сключили тайно брак в столицата, казаха присъстващи на церемонията.

На събитието са били децата на държавния глава и тези на синоптичката. А източници твърдят, че Банова не се е гласила много, но е изглеждала зашеметяващо. Все пак, въпреки широката кройка, роклята на младоженката не скривала, че е бременна.

Припомняме, че преди няколко месеца, след като папараци често ги засичаха на различни места заедно, Росен Плевнелиев и Деси Банова признаха, че имат връзка. Двамата се похвалиха, че ще вдигат сватба и, че скоро чакат на бял свят да се появи и плодът на тяхната любов – момченце. Те не пожелаха да издадат името му, а и самата Деси призна, че има вероятност то да бъде сменено, защото дъщеричката й вече го е споделила с всичките си приятели.

Блондинката отрече детето й да носи името на покойния й баща, защото според нея това не било на късмет. Тя сподели, че възнамерява да запази фамилията си, но и да запази тази на бившия държавен глава.

Източник: БЛИЦ

Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply