По какво си приличат и се различават Кейт и херцогинята на Съсекс – Меган? (СНИМКИ)

Всяка поява на херцогинята на Съсекс – Меган, се следи с особено внимание в последния близо един месец след сватбата ѝ с принц Хари. Неизменно следват и сравненията с етърва ѝ Катрин – съпругата на принц Уилям, пише Дарик.

Последният повод за паралели бе първият съвместен ангажимент на Меган с британската кралица Елизабет Втора в четвъртък. Медиите на Острова и по света си спомниха първата съвместна проява с монарха на Кейт и извадиха кадри от 2012 година. Анализирайки всеки детайл от облеклото и поведението на двете херцогини, наблюдателите посочиха и очевидните разлики, намериха и интересни подробности около двете прояви, които да съпоставят.

Първият съвместен ангажимент на херцогиня Катрин с кралица Елизабет Втора бе на 8 март 2012 година. Двете заедно със съпруга на кралицата – принц Филип, посетиха Лестър като първа спирка от обиколката на Елизабет Втора из Обединеното кралство по случай диамантения й юбилей на престола.

Кралските особи посетиха катедралата, градския център и университета Де Монфор, където присъстваха на ревю. Кейт избра за появата си в Лестър син костюм на британския бранд L K Bennett („Eл Кей Бенет“). Сочената вече по онова време за пример за стил херцогиня го допълни с подходяща шапка на James Lock („Джеймс Лок“).

Първият официален съвместен ангажимент на херцогиня Меган с кралицата бе на 14 юни тази година в графство Чешър. Двете кралски особи присъстваха на официалното откриване на моста Мърси Гейтуей на едноименната река, който е сред най-внушителните инфраструктурни проекти във Великобритания през последните години, и на театър Сторихаус в град Честър, графство Чешър.

Херцогинята на Съсекс избра за този своеобразен свой дебют кремава рокля с пелерина, дело на дизайнерката на булчинската ѝ рокля Клеър Уейт Келър, работеща за френската модна къща „Живанши“. И тази година кралицата отбеляза юбилей, а именно 65 години от своята коронация.

Медиите не пропускат да отбележат, че докато първият официален съвместен ангажимент на херцогиня Катрин с кралицата е бил повече от десет месеца след като се омъжи за принц Уилям, то този на Меган е по-малко от месец след сватбата й с принц Хари, която се състоя на 19 май.
Източник: БЛИЦ

Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply