Ето как жените сами подтикват мъжете си към изневяра – не правете тези 7 неща

В една връзка, винаги и двамата души са виновни за краха на едни отношения. Няма значение дали слагате край без определена причина или дори заради изневяра. Вина има дори този, който е останал верен през цялото време. Каква? Ще разберете в следващите редове.

Сексът става рутинен

За съжаление замайването от целувки и токът който преминава по тялото ви при допира на обекта ви на желание, не се запазват за цял живот. Вашата физическа активност с времето става планирано събитие, при което всичко е известно много преди да започне. За да го избегнете, е нужно да се отпуснете и да фантазирате повече. Правете си неочаквани изненади, които дълго биха се помнили с трепет.

Грижата за него ви носи бреме

Заради домашните задължения, работата и разкрасителните процедури и пазаруване имате по-малко време за любимия човек. Целувка сутрин преди работа, еднократно писане през деня и незаинтересовано подхвърляне по време на „Как мина денят ти”. Такова отношение хората възприемат като огромно наказание, защото вече не се чувстват необходими за вас. Гледайки се отстрани се виждат като изоставени.

Бях отегчена от него

Рутинните процедури не спират. Примирявате се с еднообразието, само заради семейството. Традицията в една двойка са хубаво нещо, но няма нищо лошо да разнообразявате отношенията си през свободното време. Направете си екскурзия или планувайте нещо заедно.

Престанах да бъда любимата му жена, станах майка

Ако някой мисли, че трябва просто да е обгрижван, то той много греши. Не трябва да натрапвате добро отношение и грижа, това по-скоро се асоциира от другия с желание да го контролирате, а не с любов. „Сложи ли си шапката”, „Взе ли чадър”. Жените често оставят бележки с инструкции какво да стори мъжа, а не просто, за да му кажат, че го обичат. Променете това.

Истерична ревност

Жените са много емоционални същества. Важно е да разберем, че непрестанните ни изблици, капризи, болка, ревност и съмнения биха навредили на връзката ни и биха имали обратен ефект – да тласнем другия към трети човек.

Не го обиждайте, като вечно го сравнявате с другите и натъртвате какво те правят за приятелките си. Това само го обижда и ядосва, показвайки че любовта ви не е безусловна.

Поех юздите

Не е ясно кой е виновен за това, че някои жени вместо добри домакини, стават сериозни бизнес дами. Това е несправедливост за един мъж, който губи самоувереността си. Трудно би му било да приеме факта, че живее с мъж в пола, чиито месечен доход е по-голям от неговия. За да омекотите всичко това, просто бъдете много по-мила, грижовна, любяща и най-вече УЯЗВИМА пред него.

Не отговарящ

Ако вашият мъж не спира да се развива, то вие не трябва да тъпчете на едно място. Трябва да бъдете равна в енергията му. Неговата мъжественост расте, което значи, че и вашата женственост също трябва да расте. Гледайте, ако той е на гребена на вълната, то и вие да сте на същата линия./jenata.blitz.bg

Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply