Тези зодии ще намерят голямата си любов през юли

 

Тези две зодии ги очаква голяма любов това лято. Юли за тях ще е месец за вземане на големи решения, лични промени и излизане от зоната за комфорт. Ако планирате да направите голяма крачка в любовен план, този месец определено е реална възможност за това.1. Козирог 

Юли месец ще бъде един от най-важните месеци за тази година, поне когато става дума за любов. Много любовни неща ще бъдат решени и ще бъдат във ваша полза. Венера от астрологичното поле на връзката и любовта ви дава спокойна и с романтична енергия, особено на тези, които имат връзка. След 14 юли ще се промени хода на Вашата съдба. Периодът от 16 до 27 юли ще бъде много неспокоен, когато става дума за емоции.

Свободните представители на зодия Козирог ги чака харизматична любов, от която не могат да избягат. Това ще се случи със хора, които са родени в знака за Рак, Риба или Телец.
За тези, които са във връзка, този период ще бъде критичен, но в същото време пълен с емоции. Тези предизвикателни преходи могат да доведат или до отлични споразумения с партньорите, както и до успешно разрешаване на проблемите или прекратяване.

 

2. Рак

Раците в началото на юли, под влиянието на Венера, ще започнат да излъчват положителна енергия, но ще бъдат и емоционални към партньора си. Особено в периода след 7 юли, щастие, забавление и творчество ще донесат хубави моменти с децата и партньора, а за всички Раци, които искат да разширят семейството си, ще настъпи подходящ период.

Свободните представители на зодия Рак този месец ги очаква съдбовна любов. В периода от 14 до 24 юли, за по-голямата част, настъпва период, когато техните любовни дилеми ще излязат наяве.
Свободните могат да опознаят любовта на работното място, но и с човек, който е със сложен характер. Може би ще бъде някой с власт. Целият месец е кулминацията за разрешаване на любовна афера или за създаване на връзка.

Източник: БЛИЦ

Коментирай чрез Facebook

Вашият коментар