Модни съвети: Ето как да сте неотразими през лятото дори и в евтина рокля

Ако си мислиш, че можеш да изглеждаш зашеметяващо, само ако си с рокля на световноизвестен дизайнер, жестоко се лъжеш! Можеш да бъдеш неотразима и в най-евтиния тоалет, стига да го избереш правилно. 

Днес ще ти разкажем как да похарчиш малко пари за рокля, с която да изглеждаш като дама от висшето общество.

Външен вид

Със сигурност знаеш колко е важно да избереш правилно дрехата, която ти подхожда. Идеалната рокля трябва не само да подчертава достойнствата ти, но и да прикрива недостатъците.

 

Най-добре е веднага да определиш типа на фигурата си и в бъдеще да купуваш само онези рокли, които ти подхождат.

Дължина

Всички знаем, че по дрехите посрещат. И ако още в началото всички забележат скандално късата ти рокля, а след това теб, определено много ще се изложиш. Затова, като начало те съветваме да се откажеш от вулгарното „мини“.

 

Много женствено и привлекателно стоят рокли  с дължина малко над коляното или миди дължина. Те закачливо откриват краката и в същото време създават скромен и нежен образ.

Цвят

В най-горещите дни от годината ти се иска да носиш колкото се може по-често дрехи в светли тонове. Цветът на роклята трябва не само да ти подхожда, но и да изглежда „скъпо“. Има много нюанси, които изглеждат страшно благородно: слонова кост, перлено бяло, кремаво, шампанско.

 

Тези не трябва да се наричат ярки, но изглеждат ефектно и меко, и са много подходящи за момичета както със „студен“, така и с „топъл“ цвят.

Принт

Почитателките на анимационните картинки и забавни надписи ще трябва да се откажат от своята страст поне за известно време. Повярвайте, перфектната рокля не се нуждае от допълнителни акценти под формата на забавни картинки.

 

 

Тяхна отлична алтернатива са роклите с различни геометрични фигури.

Материя

Идеалният модел и правилният цвят са само една част от избора, защото е много важно да се чувстваш добре в роклята, която си избрала. Добре е да заложиш на естествените материи. Прекрасен вариант е рокля, изработена от лек памук или лен. С нея няма да ти е горещо, кожата ти ще може да диша и няма да мислиш за алергиите, които може да ти докарат синтетичните материали.

 

 

За по-специален случай можеш да се поглезиш с копринена рокля – подобни тоалети изглеждат невероятно, но и оставят много приятно усещане. В такава рокля определено ще се чувстваш като милионерка.

Детайли

Колкото и идеална да е роклята ти, не трябва да пренебрегваш малките, но важни детайли. Например, не забравяй, че ръцете ти винаги трябва да изглеждат добре, а чантичката да подхожда на тоалета и обувките.

 

Нещо също много важно: не злоупотребявай с аксесоарите: тънките сребърни пръстени и скромни обечки ще бъдат идеално допълнение към идеалния ти образ! /jenata.blitz.bg

 

Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply