торти за рожден ден
Всеки знае, че за рожден ден задължително се подарява торта.

Но колкото по-интересна е тя, толкова повече ще зарадва рожденика, нали? Представяме ви 7 от най-атрактивните торти за рожден ден на всички времена. Вие коя си избирате? И да, със сигурност освен че са красиви, са и много вкуси. Нямаме търпение да ги опитаме.

7 атрактивни торти за рожден ден, с които ще зарадвате близки

Как си представяте идеалната торта за рожден ден? Вкусна и с прекрасен дизайн? Да, това важи и за тези 7, които с радост биха били вкусна изненада за следващия рожден ден, на които ви поканят.

Торта за рожден ден с формата на голяма пъстра палачинка

Торта палачинкаОбичате ли палачинки? Ако е така, тази торта е точно за вас. Пъстра, лека, с красив външен вид и напомняща за морето, тя  ни изкушава да си гризнем едно малко парченце, след което още едно…. и още едно! Вкусна е, нали! Макар да не е традиционната торта за рожден ден, тя все пак е много подходяща и със сигурност ще зарадва ваш близък.

Торта суши

Торта сушиПредполагали ли сте, че може да подарите суши за рожден ден? Тази оригинална торта ще обере всички овации, особено ако на клечките е написано „Честит рожден ден“ с йероглифи. Супер готина изненада за човек, който е фен на културата, а защо не и на храната.

Торта с формата на пиано

Торта пианоОчарователно е, нали? Изисквано, стилно, сякаш не е за ядене. Да, но е, при това ужасно вкусно.

За феновете на вредната храна – торта бургер

Торта бургерОбичате ли вредна храна? А какво ще кажете за тази интересна торта с формата на бургер? Дали има същия вкус? Едва ли. Но е иновативна и определено ще грабне вниманието на всички присъстващи.

Торта лек автомобил

Торта автомобилТази торта за рожден ден е подходяща за подарък на мъж. Със сигурност много ще  й се зарадва. Вкусна, стилна и толкова интересна – не пропускайте да си я поръчате, като имате възможност да изберете любимия си пълнеж (рафаело, еклеров, ванилов или друг).

Снимка: Торти Колекция.

Торта шевна машина

Торта шевна машинаЗа любителите на модата или за креативните, тази торта ще е истинска изненада.

Торта Лего

Торта легоВълшебният свят на Лего е омагьосал малки и големи. Тази огромна торта е доказателство за това.  Всяко дете ще се влюби в нея, защото част от глазурата е като истински парченца лего. Пъстро, свежо и много интересно – чудесна торта за рождения ден на вашето дете.

 

Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply