ускоряване на метаболизма

Най- ефективното средство за ускоряване на метаболизма-лежиш си на дивана, а то работи за теб

Поддържане на здравословен начин на живот и правилно хранене – са първото нещо, което самите ние обещаваме да започнем да правим в началото на всяка седмица, месец, следваща година…

И в даден момент потъваме в тренировки и диети, понеже в последния момент сме се сетили, че не можем да си облечем роклите от миналата година. Но има един важен фактор, който влияе върху ефективността на избраните начини да отслабнете – това е напитките по време на диета.

Чудесните детоксикиращи питиета са чудесни помощници в борбата срещу излишните килограми. Вода с лимон, плодове и билки са идеална детоксикация за целия организма, връщат тонуса, укрепват имунната система и могат даже да заменят едно малко хранене. Това е нещо, което е наистина вкусно и полезно!

5 полезни детоксикиращи напитки

Грейпфрут: Обелете грейпфрута и лимона и нарежете на филийки, добавете нарязаната краставица. Налейте 3 литра вода и оставете да престои 10 минути. Това са ви 8 порции отлична напитка за изгаряне на мазнини с диуретични свойства.

напитка за бърз метаболизъм

Лимонов джинджифил: Всичко, което е необходимо за такава детоксикационна напитка – няколко лимонови резена и щипка настърган корен от пресен джинджифил. Изсипете съставките в чаша студена вода и оставете за 5 минути. Такава напитка спомага за нормализиране на работата на червата и също така укрепва имунната система.

Лимонов джинджифил

Диня: Половин диня, нарежете на кубчета, добавете чаша студена вода и няколко листа пресен босилек. Напитката трябва да пресади най-малко 20 минути. Динята съдържа мощен антиоксидант – лекоптин, който има противовъзпалителен ефект, както и аминокиселини, които укрепват сърдечно-съдовата система.

напитка с диня

Малина-мента: В допълнение, че напитката е много вкусна, за здравето има двойна полза: малината почиства от шлаките, а ментата регулира работата на стомаха. С детоксикация на малина, можете да намалите теглото си лесно и безболезнено.

Малина-мента

Боровинка-лавандула: Боровинката има редица полезни свойства. Това зрънце е необходимо за правилното функциониране на сърдечно-съдовата система, намалява на кръвната захар и подобрява кръвоснабдяването. Основното предимство на боровинката при отслабване е високото съдържание на антиоксиданти. Клонът от лавандула в напитката ще даде жизненост и енергия, стимулиращи работата на мозъка.

Боровинка-лавандула

Списъкът с детоксикиращи напитки ще ви помогне преди началото на летния сезон. В съчетание с диета, тази напитка ще помогне за бързо намаляване на теглото, подобряване на общото здраве и просто освежаване в горещ летен ден.

Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply