как да се справим с дисковата херния

Наш народен лечител разби на пух и прах бялата мафия! Вижте как да се излекувате от дисковата херния за дни!

Борис Николов е добре известен народен лечител сред аудиторията, която предпочита алтернативната пред традиционната медицина.

И точно тези хора може би са в правото си, като избират билкарите пред обикновените лекари. Оказа се, че последните ни лъжат за много болести и диагнози, твърдейки, че те могат да бъдат излекувани само чрез скъпи лекарства, опасни операции или свръх модерни процедури. Поредното доказателство за такава измама от страната на бялата мафия идва именно от него – от лечителя Борис Николов, който този път ни доказва, че можем да излекуваме дискова херния у дома.

Коварната болест е изключително опасна, наистина. Тя може да ни прикове за дълго време на легло, като ни остави без сили за каквото и да било.

Обаче ви е нужна само няколкодневна терапия и една-единствена съставка, за да си набавите лекарство срещу дискова херния. Тайната съставка е билката бабини зъби, като Николов посочва, че е най-добре билката да е набрана от вас или поне прясна. Разбира се, ако не можете да си набавите такава, можете да пробвате и с изсушена билка. След като намерите бабини зъби, трябва 5 супени лъжици да се сварят в един литър вода и то на най-ниска степен на котлона.

Пийте по три супени лъжици след хранене през първия ден, по 4 – през втория, третия и четвъртия и по 5 през петия, докато не свърши отварата, а ако необходимо, повторете терапията след 10 дена.

Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply