Деси Банова и Росен Плевнелиев бебе

Деси Банова замразява стволови клетки в Швейцария (Бившата синоптичка ще ражда в частна клиника)

Прясното семейство Росен Плевнелиев и Деси Банова са решили да замразят стволови клетки на сина си, за да го предпазят от евентуални сериозни заболявания, разбра Girl.bg.

Синоптичката била много наплашена от трагедията, която Плевнелиев изживя с най-големия си син. Преди три години Филип почина заради рядко сърдечно заболяване, което протича без симптоми. Банова вече навлиза в седмия месец, а поредният наследник на президента се очаква през септември. Деси роди първата си дъщеря в Шейново и мислела отново да се довери на лекарите там, но Плевнелиев я разубедил и настоял тя да роди в избрана от него частна клиника.

Именно там родителите ще се възползват от модерната услуга „замразяване на клетки от пъпната връв“.

Тази процедура не е по джоба на обикновения българин, но за свръхбогатия бивш президент сумата не е проблем. В момента цената е около 4-5 хиляди лева, които са нищо за милионера Плевнелиев.

Той и изгората му са се спрели на тъканна банка в Швейцария. Неотдавна се заговори, че съпрузите смятат да напуснат България и да се установят именно в страната на шоколада. Там той напира да стане посланик на България, разбра Ретро.

Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply