станало й лошо

Тя се прибра вкъщи и майка ѝ помисли, че ѝ е лошо, заради стреса от изпитите, но истината беше шокираща!

Лорън Сандел тъкмо била приета в университет. Прибрала се у дома да прекара уикенда с близките си, но започнала да се чувства зле.

Майка й си помислила, че дъщеря й е в стрес от изпитите. Това, което последвало обаче, обърнало живота й. Всичко започнало преди месец. Лорън се оплаквала, че я боли главата, мислела си, че се е натровила от нещо. Рано сутринта приятелят й позвънил на майката и казал, че момичето е много зле. Когато Шарън дошла в квартирата им, видяла как дъщеря й се тресе в леглото, цялата потна и почти в безсъзнание.

„Казах му да й даде чай и вафли, мислех си, че просто е в хипогликемична криза от това, че не се храни, че се натоварва. Съмнявах се и аз дали не се е натровила с храна. След това приятелят ми написа съобщение, че вече не се тресе и е заспала. После сякаш всичко си беше наред, но дойде кошмарният уикенд“, спомня си измъчената жена.

Лорън и приятелят й решили да гостуват в семейството на момичето.

Според The Sun още щом пристигнала, тя започнала да се оплаква от втрисане и отпадналост. Също така казала, че я болят краката и не може дълго време да се държи на тях.

След час казала, че вижда размазано и не може да диша. След известно време започнала да се държи странно. Родителите на Лорън до последно си мислели, че всичко това се дължи единствено на стрес. Не реагирали дори, когато дъщеря им отишла до тоалетната и я заварили паднала на земята.

Накрая все пак бащата извикал линейка, когато видял, че очите на Лорън се обърнали и тя започнала да трепери, без да може да контролира тялото си. Лекарите дошли, но вече било прекалено късно – младото, красиво момиче починало от менингит.

Сега майката на Лорън е в благотворителна организация, която се занимава с това да информира хората за ползата от ваксини срещу менингит. „Не искам някой да мине през това, което ние преживяхме“, признава Шарън.

Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply