Какво издава за вас любимата поза в леглото

Какво издава за вас любимата поза в леглото-Лъжички-Хората, които ценят комфорта, Ездачка-имаме „новина“ за вас

Жестовете, навиците, зодията, любимите цветове издават що за птици сме и какви тайни крие характерът ни.

Ако разговорите за секс ви дразнят, не четете тази статия Психолозите обаче смятат, че начинът, по който човек прави секс е отражение на личността му – ако изпитва удоволствие и се отдава – такъв ще е и в живота, ако е егоистичен любовник – не очаквайте, че няма да изяде сам последното парче от любимата ви торта, ако е мързелив в леглото – бъдете сигурни, че кухнята ще е запазена територия само за вас. Любимата секс поза на вашата половинка обаче може да ви подскаже какви тайни крие характерът му още в началото на връзката…

Мисионерска

Лоялни, благородни и искрени – такива хора обикновено предпочитат мисионерската поза. Те не се страхуват от обвързване, от интимност и ангажименти. Нямат нужда от много адреналин и безспирни приключения, защото уважават рутината и се наслаждават на това, което имат.

Кучешка

Господата, които предпочитат тази поза, харесват идеята да доминират и да се забавляват. Освен в леглото, този стремеж обикновено се пренася и в живота. Дамите, на които „Кучешката“ поза им е любима, обикновено нямат нищо против да позволят на партньора си да мисли, че той е „главата на семейството“ и той взима важните решения. Всъщност обаче запазват тайното си надмощие.

69

Обикновено хората, които са пристрастени към тази поза, са диви, с революционерски дух, ярки личности, открити, жизнерадостни. Не обичат рамките и отхвърлят всичко, което ограничава тяхната свобода и поле за изява.

Прави

Ако вашият партньор харесва интимните ласки, когато сте прави, това означава, че е най-щастлив в моментите, в които се чувства силен. Той е роден победител, който обожава да печели. Харизма и способност да бъде в центъра на вниманието са само част от качествата на тези личности. Освен това са доста умели любовници.

Ездачка

Ако сте дама и това е любимата ви поза, имаме „новина“ за вас – вие обичате да контролирате нещата и да получавате това, което искате. В добавка – вие сте самоуверени жени, които харесвате да получавате внимание. Ако сте мъж, това означава, че нямате нищо против да оставите своята партньорка да бъде „водеща“ както в секса, така и в личния живот – важното е да има разбирателство и компромиси.

Обърната ездачка 

Хората, които предпочитат тази поза са интересни любовници, които обичат експериментите. Те не си дават особено много труд, за да размишляват какво мислят хората за тях. Трудно обаче допускат хора до себе си и не е лесно да се влюбят всеотдайно.

Лъжички 

Това е любимата поза на хората, които ценят комфорта – не държите на експериментите и умеете да се наслаждавате на добре познатото. Излишните сътресения и житейски промени не са за вас. Не се страхувате да бъдете интимни с някого, което ви прави спокойни и лесни за общуване.

Ножици 

А това е позата на смелите личности – тези, които не се страхуват от предизвикателства, имат борбен дух и искат да опитват нови неща. Обичате вие да диктувате правилата и истински се наслаждавате на моментите, в които всичко се случва по „вашия начин“.

Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply