Какъв трябва да е цветът на портмонето

Какъв трябва да е цветът на портмонето ви според зодията, за да ви е пълно с парички винаги. Китайски хороскоп за богатство

Kак да мобилизирате добрата финансова енергия?

Източните учители съветват да изберете цвета на портфейла според вашата зодия.
Ако желаете да насочите положителна енергия както към живота, така и към финансите, ви предлагаме да си закупите портфейл в един от петте Фън Шуй цветове . Не е важно дали повече ви харесва портфейла в зелен или черен цвят, важно е, че трябва да направите своя избор по малко по-различен начин.

Всъщност в китайската астрология годишният цикъл съдържа петте елемента (дърво, огън, земя, метал и вода) в Ин и Ян форми.

Годините са наречени на 12-те животни: Мишка, Вол, Тигър, Заек, Дракон, Змия, Кон, Коза, Маймуна, Петел, Куче и Прасе.Комбинацията на всичко това дава 60-годишен цикъл, който започва с “Ян Дървена мишка” и завършва с “Ин Водно Прасе”. Годината, която завършва с четно чсло е “ян”, а с нечетен е “ин”. Този цикъл протича по следния начин:

● Ако годината завършва на 0 това е Ян метал.
● Ако годината завършва на 1 това е Ин метал.
● Ако годината завършва на 2 това е Ян вода.
● Ако годината завършва на 3 това е Ин вода.
● Ако годината завършва на 4 това е Ян дърво.
● Ако годината завършва на 5 това е Ин дърво.
● Ако годината завършва на 6 това е Ян огън.
● Ако годината завършва на 7 това е Ин огън.
● Ако годината завършва на 8 това е Ян земя.
● Ако годината завършва на 9 това е Ин земя.

След това прочетете кой от тези портфейли ще ви донесе по-добро финансово състояние.

Червен портфейл

Червеният цвят е известен с това, че привлича богатство и изобилието в живота. Този цвят представлява огнен елемент. Привлича положителна енергия и богатството, а в рекордно кратък срок унищожава лошите и негативни вибрации. Червеният портфейл е най-добрият избор за личностите, които са родени в елемента Огън или Земя, а по-слабо действие ще имат върху Водата и Метала.

Тъмно син портфейл

Синият цвят е воден елемент, който според Фън Шуй е символ на изобилие. Той е отличен избор за цвят на портфейла. Въпреки това, бъдете внимателни и помислете дали съвпада с вашата енергия. Например, ако вашият елемент е Огън или Метал, синьото няма да бъде добър избор. Но ако вашият елемент е Дърво или Вода, в този случай синият портфейл е отличен избор.

Черен портфейл

Черният цвят също е свързан с водните елементи, така че е отличен избор за личностите, родени в елемент Дърво или Вода според китайския хороскоп.

Кафяв портфейл

След черния, кафявият цвят е един от най-популярните цветове при избора на портфейл благодарение на своята красива текстура и различни модели, изработени от кожа. Кафявото е природен елемент, така че няма да бъде добър избор за личностите, които са родени под знака на Огън или Вода. Въпреки това, на лица, които са родени под знака на Земята или Метала, може да им донесе истинско богатство.

Зелен портфейл

Зеленият цвят е земен Фън Шуй елемент, който е чудесен избор, ако искате ново начало, независимо от това какво е било вашето минало. Той е отличен избор за личностите, които са родени в елементите Дърво и Огън.

Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply