Бай Иван от с. Чавдар: „С това чудо изхвърлих всичките камъни от жлъчката“

Бай Иван се е прочул през девет села след като помогнал на почти всичките си съселяни с камъни в жлъчката да се прочистят!

„Лошо ми беше, викам си – ще се мре. Готвеха ме за операция, но като чуех за болница и ми призляваше. Слава на Бога, че чух оттук-оттам как народни лечители премахват камъни в жлъчката. Поразрових се и направих тези смеси. Изхвърлих над сто камъка. По-добро лекарство на света няма“, казва бай Иван от село Чавдар, който помогнал на десетки познати и непознати хора да се справят с болежката си.

Първата рецепта на бай Иван включва един килограм корени от магданоз, които обаче трябва да са ситно нарязани.

Варим ги в литър вода дотогава, докато видим, че течността не е поизвряла и е останала наполовина. Оставяме после да изстине и прецеждаме. Чак тогава добавяме 400 грама зехтин и сокът от един килограм изстискани лимони. Разбъркваме много хубаво цялата тази смес и я оставяме да се съхранява на тъмно, в затворен стъклен съд. Всяка сутрин взимаме по една лъжица от сместа на гладно, а после още две лъжици – на обяд и вечерта, но преди да сме седнали на масата. Тази рецепта има изпитан и доказан ефект за премахване на камъни в жлъчката, както и за пречистване и детоксикация на целия организъм.

Камъни в жлъчкатаИма обаче и втора рецепта, която помага не по-малко от първата ако имате камъни в жлъчката или пясък.

За нея трябва да вземете три пакетчета с бял тамян. Вечерта е добре да сварите едното пакетче бял тамян в три чаши вода (кафени). Варите го, докато от течността остане само една чашка. На сутринта го прецедете добре и го изпийте – най-добре със сламка, за да не остава по зъбите и да не изрони болен зъб, ако имате такъв.

Тази процедура се прави три поредни дни като тамянът се вари всеки ден, за да е пресен – така, докато не свършите и трите пакетчета. Всяко от тях обикновено е по около десет грама, споделят от e-vesti. Важно е да запомните, че вечерта на третия ден трябва да се пие глицерин, за да се завърши процесът и да може целият пясък и камъни в жлъчката да излязат и да бъдат изхвърлени от организма ни.

Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply