Ужасна тенденция - момичета мажат гърдите си с паста за зъби, за да си стегнат бюста

Ужасна тенденция – момичета мажат гърдите си с паста за зъби, за да си стегнат бюста

  •  

Някои жени са готови на всичко, за да станат по-привлекателни за мъжете! Доказателство за това е и последната чудовищна тенденция, която набира скорост в популярния сайт за видеосподеляне YouTube.

В последно време мрежата е залята от безброй клипчета с необичайни хитринки, които гарантират увеличение и стягане на бюста. Един от тях е на потребител с ник Editorial Naturalbeauty556, озаглавен „Стегнете гърдите си само за 5 дни с помощта на паста за зъби! Не се шегувам!“.

 

В него младата дама показва рецептата си за „чудодейна“ супер смес. По думите й, за да възвърнат гърдите ви предишния си вид, трябва да си приготвите помада от яйчен белтък, брашно, настъргана краставица и паста за зъби.

 

С нея намазвате гърдите си, масажирате в продължение на 3-4 минути и… Готово!

 

В клипчето на друг потребител с ник Susana Home Remedies рецептата е малко по-различна. Тя съветва дамите да нанесат пастата на зъби върху зърната си, а вазелинът да втрият в гърдите. И гарантира, че всички, които опитат този прост лайфхак, ще останат много доволни.

В коментарите под видеото някои момичета отбелязват, че вече са се възползвали от тази малка хитринка и гарантират, че тя работи!

„Това е нещото, което пластичните хирурзи крият от нас“, споделя SpanishVamp.
„Това действа! Благодаря“, отбелязва с възторг Catalina Luna.

„Всичко това, разбира се, е хубаво, но може ли някакви доказателства и снимки преди и след това“, пише Paul Exodus.

 

Блогърката MakeUpMasha също е решила да направи експеримент, след който, по думите й, приятелят е започнал да я смята за откачена.

За да сложат край на безумните лайфхакове по темата, отношение са взели и специалистите. Водещ пластичен хирург от лондонската клиника London Bridge Plastic Surgery нарича метода измислена новина и онлайн шарлатанство.  /jenata.blitz.bg

Коментирай чрез Facebook

Вашият коментар