Меган Маркъл стана жертва на моден гаф, копчетата на роклята й се разкопчаха и разкриха...

Меган Маркъл стана жертва на моден гаф, копчетата на роклята й се разкопчаха и разкриха…

В събота новата снаха в британското кралско семейство Меган Маркъл отпразнува 37-ия си рожден ден. Херцогинята отбеляза празника заедно със съпруга си принц Хари.

Двамата отидоха на сватбата на приятеля му Чарли ван Щраубензе. Меган облече кокетна лятна рокля с къс ръкав, като не пропусна и задължителната за висшето общество малка шапчица с оригинални орнаменти.

Меган обаче стана жертва на моден гаф. За миг горните копчета на роклята й се разкопчаха и всички видяха сутиена й. Грешката едва ли е била умишлена, тъй като по време на цялата церемония тоалетът на Меган бе плътно закопчан.

На сватбата присъства и братовчедката на Хари – принцеса Южени. Тя и годеникът ѝ Джак Бруксбанк пристигнаха заедно, комбинирали облеклото си в бебешко синьо.

Меган получи множество официални поздрави от различните профили на кралското семейство в социалните мрежи. Нейната полусестра Саманта също ѝ честити в Туитър, като ѝ напомни да прати, дори късно, картичка за рождения ден на баща им, който е роден на 18 юли.

Източник: Канал 3

Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply