Няма да повярвате, но това семейство от години се храни само с ... въздух и вода

Младо семейство с две деца твърди, че почти не е консумирало храна през последните години. Основният източник на енергия идва от слънцето и консумирането на вода.

Акахи Рикардо и Камила Кастело се хранят с въздух още от 2008-а година и вярват, че и останалите могат да използват енергията на вселената чрез слънчевите лъчи. Обикновено консумират и парче плод или малко зеленчуци по 3 пъти в седмица. Освен това, съпругата дори практикувала хранене с въздух и слънце, докато била бременна и оцеляла цели 9 месеца.

и ние не вярваме на това чудо, ама какво да се прави. За себе си казват, че са успели да подобрят хранителния си режим, чувстват се емоционално добре и плащат изключително малко пари за храна, което пък им позволява да пътуват. Тайната на този вид диета се опира на факта, че човек трябва да се свърже с енергията и след това да продължи да живее съвсем спокойно – представете си нещо като перфектното енерго.

Хората все пак консумирали по някой плод, за да не обидят домакините, когато отидат на гости. Редакцията подозира, че хората често се стремят да не обидят домакините, дори когато не са на гости, ала това е друга тема. Все пак предизвикваме всички родни вегани да вдигнат летвата, а след време да започнат да се хранят и с малката нощна енергия.

Източник: men.hotnews.bg

Коментирай чрез Facebook

Вашият коментар