Ето я тайната, с която ще намалите талията си, отнема само 5 минутки дневно

Ето я тайната, с която ще намалите талията си, отнема само 5 минутки дневно

Тази тайна ще ви помогне да намалите няколко сантиметра от талията само за 5 минути на ден
Чували ли сте някога, че масажът не само отпуска вашите мускули, но също така помага за освобождаване на токсините от тялото ви?

Лимфният масаж е всичко, от което се нуждаете, за да получите здраво и тонизирано тяло. Решихме да ви научим как да направите добър масаж, така че тялото ви да може да намали тези допълнителни сантиметри, които ви притесняват толкова много.

Тонизирайте вашите бедра

Като използвате само върховете на пръстите си, движете ги по горната част на краката си до бедрата си с кръгови движения. Винаги използвайте движения нагоре.

Силни крака

С помощта на палците си, упражнявайте известно напрежение, за да усетите участък от областта на слабините. Тази точка стимулира отделянето на токсини и в резултат на това ви помага да се борите с целулита.

Кажете “Не” на разклатените колене

Не забравяйте да работите с коленете си, тъй като те също са важна част от тялото ви. За да се чувствате по-комфортно, седнете на един стол. Започнете от горната част на колената си и преместете навън с къси движения. Използвайте кръгови движения, за да масажирате областта около коленете си.

Перфектни прасци

За да изпълнявате тези упражнения, трябва да легнете. Поставете две възглавници под прасците си и издърпайте единия си крак към гърдите си.

В това положение масажирайте прасците с двете си ръце – разтрийте ги с кратки движения. Използвайте всичките си пръсти и приложете средно до силно натискане, след което се отпуснете.

Деликатни глезени

Опитайте се да оформите пръстен около глезена си: двете ръце обвиват глезена и масажирайте крака нагоре, включително кошарата (областта зад коляното). Краката ви скоро ще оценят тези положителни промени.

Обърни внимание:
Отделете поне по една минута във всяка област.
Ще забележите промените по-рано, отколкото предполагате: в началото ще почувствате отпускане във всичките си мускули. По-късно резултатите ще станат по-видими.
Ако приемете план за здравословна диета и включвате много течности, ще видите подобрения много по-бързо.
Дори ако тази масажна терапия изглежда безобидна, преди да започнете, трябва да се консултирате с доверен професионалист.
Източник: Модернита.ком

Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply