Знаци, че е време за раздяла

Знаци, че е време за раздяла

1. Имате съмнения, че половинката ви изневерява

Aко любовта все още я има във връзката ви, определено няма да имате основание да се тревожите какво прави половинката ви, когато не е с вас. В случай, че постоянно се тревожите и дори понякога не сте в състояние да вършите ежедневните си задължения, то от тази връзка няма смисъл. Ако човекът до вас ви обича истински, по никакъв начин не би ви дал повод да си мислите, че ви изневерява.

2. Връзката ви кара да се чувствате потиснати
Aко се чувствате тъжни, определено не бива да продължавате да сте във връзка, която не ви доставя удоволствие и не ви прави щастливи. С колкото и страдание да е свързана раздялата, по-добре е да продължите напред, отколкото да си губите времето с човек, от когото не сте напълно удовлетворена.

3. Ако сте способни да изневерите
Един човек е способен да изневери единствено и само ако не се чувства добре в дадена връзка и това не е точната половинка за него. Ако сте способни да изневерите, по-добре навреме прекратете отношения с въпросния човек, за да не се стига до нещо по-лошо.

4. Ако постоянно се карате за дреболии
Колкото и обичайни да са скандалите в една връзка, постоянните караници определено са знак, че с този човек вече не се обичате. Това не само влияе зле на нервите и здравето ви, но и ви пречи пълноценно да прекарвате дните си. Какъв е смисълът да сте във връзка с човек, с когото се карате за всяко нещо, дори и да е незначително. В такъв случай определено решението е да прекратите взаимоотношенията си с него.

5. Не виждате бъдещето си с този човек
Ако го обичате истински, определено ще мислите за общо бъдеще. В случай, че това изобщо не ви минава през ума, си губите времето с грешния човек. Ако него го няма в бъдещите ви планове, то определено любовта ви не е истинска и няма смисъл да продължавате да сте заедно.

Източник: iwoman.bg

Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply