Родопска тайна за привличане на много пари в дома Само направете това и богатството ще дойде

Родопска тайна за привличане на много пари в дома: Само направете това и богатството ще дойде

Ако си мечтаете да имате повече пари, то това не е грях. Кой не би желал освен крепко здраве, да го споходят и благосъстояние и богатство?!

Пътищата за това са ясно трасирани, но няма ли начин да помогне и магия? Има една знахарка – баба Рилка от Самоковско, която твърди, че знае тайната на една родопска магия за привличане на пари. Според нея, благосъстоянието на хората се контролира в значителна степен от Луната и нейната (гравитационна) енергия, която пък зависи от фазите на естествения спътник на Земята.

Периодът, когато месечината нараства е – според баба Рилка – времето, когато именно трябва да се правят наричанията за добра реколта, берекет, но и за печалби и повече пари. Условие обаче, наричанията да се сбъднат е, тези, желаещи да се радват на пълни с пари портфейли, да не откъснат взор от Луната през времето на нейното нарастване.

Само тогава магията ще „проработи“ и благосъстоянието ще дойде у дома им под формата или на значително увеличена заплата, или в резултат от печалба на лотария, или от наследство… Баба Рилка предлага на тези, които искат да подсигурят късмета си за много пари и друга магия, която да осъществяват сами. Тя се състои от 2 фази. Първата е, точно 24 часа преди да настъпи пълнолуние, да се изпразни личния портфейл и да се остави напълно празен и отворен – за през нощта – върху перваза на прозорец, който да се осветява директно от лунната светлина.

Втората фаза се извършва в нощта на самото новолуние, като портфейлът се оставя на същото място на перваза на прозореца, но този път пълен с банкноти… Това би следвало да осигури в недалечно бъдеще завидно благосъстояние на извършилите магията! Както виждате, това са лесни за осъществяване магии и, дори да не вярвате напълно на знахарката баба Рилка, то нищо не ви струва да опитате тяхната сила…Действайте и ви желаем пълен успех!
Всяка жена

Коментирай чрез Facebook

Вашият коментар