img

Каква си ти? Ледена кралица, нежна принцеса или вечен огън

/
/
/
loading...

Виж каква жена си според сезона, в който си родена.
Някой беше казал, че жените са като сезоните, а мъжете като ветровете.

Каквото и определение да сте чували за себе си, обаче, едно е сигурно – вие сте истинска ледена кралица или нежна принцеса, а може би и вечен огън. Зависи в кой сезон сте родени.

ЗИМА


Жените родени през зимата се отличават с изключителен талант и завидна силна воля. Те мислят задълбочено, но на моменти могат да бъдат противоречиви. Имат невероятно силен характер и често са много по-успешни в живота от останалите. Зимните момичета обаче не рядко са нещастни в любовта. Трудно ще намерят партньор, който ще се бори с тяхната сила и който ще успее да отговори на техните очаквания за съвършенство. Тяхната водеща мисъл е: “Истинската жена трябва да отгледа дъщеря, да отсече дърво и да разруши дом”. О, да, те може и да не са най-добрите домакини, но неустоими любовници и прекрасни майки.

ПРОЛЕТ


Пролетните жени са много нежни, но и много егоистични по природа. Те мразят промените, защото трудно създават семейство. Внимателно изследват всяка следваща стъпка. Не рискуват и предпочитат да играят на сигурно. Не е ясно как обаче тези момичета винаги успяват да бъдат лидери. Според някои това се дължи на неустоимия им чар и отличен талант за манипулиране. Да, те определено са отлични манипулатори и без особени усилия печелят битка след битка, без дори да им се изпотят ръцете.

ЛЯТО


Дамите, родени през лятото може да се опишат само с една дума – отлични. Те са винаги усмихнати, емоционални и чувствителни. С упорита работа постигат всичко, каквото са си наумили. За съжаление, лесно избухват. Горделиви и смели момичета, които знаят как да се радват на живота и да грабят от него с пълни шепи. В леглото – нямат равни.

ЕСЕН


Родените през есента са мъдри и зрели личности. Много усилено работят в живота и винаги заобикалят трудностите. Обожават животните и обичат да пътуват. Отличават се с много остър ум и пъргава мисъл. Прекрасни приятели, но не са толкова прекрасни жени. Есенните дами живеят заради емоциите.

sanovnik.at

Коментирай чрез Facebook

Вашият коментар

%d блогъра харесват това: