Тази моделка сякаш не може да остарява! Можете ли да повярвате, че е на 64 години? (СНИМКИ)

Тази моделка сякаш не може да остарява! Можете ли да повярвате, че е на 64 години? (СНИМКИ)

Американката Кристи Бринкли е истински феномен. На 64 години тя продължава да покорява модните подиуми и по нищо не прилича на връстниците си.

Освен като модел, Бринкли се е изявявала успешно като фотограф, илюстратор, моделиер, активистка за правата на човека и животните, певица и писателка. Активният й начин на живот обаче по никакъв начин не се е отразил на външния й вид, а точно обратното – сякаш й вдъхва сили.

Кристи изглежда двойно по-млада от възрастта си. Тя се гордее с това и изобщо не се страхува да позира по бански. Точно в този вид красавицата се снима за мъжкото списание Social Life.

За корицата на Sport Illustrated Бринкли позира заедно с двете си пораснали дъщери. Тя почти не се отличава от децата си, което докара читателите на лъскавото списание до възторг.

В едно от интервютата си звездата разказва, че се е родила в епохата на бейби бума. Хората от това време са уверени, че 60-те не са възраст.

Тя не се подчинява на стандартите, а сама създава света, в който иска да живее.

Моделката не се страхува да споделя тайните на красотата си. Тя смята, че до голяма степен външният й вид се дължи на правилното хранене. На 12 години Кристи става вегетарианка и оттогава не е променяла хранителните си навици.

„Аз съм убеден вегетарианец. Т.е. вие разбирате, че съществува, например, Италия. Това означава пица и паста. А във Франция мога да си позволя парче камембер и сандвич със сирене. Това, което винаги е забранено, е месото. Не съм го яла, откакто бях на 12“, казва красавицата.

Тя споделя още, че през живота си се е подлагала на диети, но навреме е разбрала, че от тях няма полза. „В началото много експериментирах с диети. Опитвах да се храня само със сокове или продукти от един вид, да ям грейпфрут преди хранене… Всичко това не работи. Единственото нещо, от което има полза, е пълноценното и балансирано хранене“, посочва Кристи.

„В хладилника си винаги имам зелена салата с бобови и зърнени растения, както и нещата, останали от обяд. Чак след това пия сок от кейл, лайм и портокал. За лека закуска използвам тиквен хляб, подправен с хималайска сол, ядки, семена и сушени стафиди. Ако усещането за глад не ме напусне, тогава на помощ идва ябълката. Понякога дори с фъстъчено масло“, разкрива още тя.

Моделката е заменила сладкото с плодове, кокосова вода и бананов чипс. Понякога си позволява по парченце черен шоколад. Кристи не забравя да работи и над своето тяло и редовно го натоварва с физически упражнения.

Въпреки това ни се струва, че не всичко е толкова просто и тази жена е сключила сделка с Дявола. Но докато не намерим доказателства за това, ще продължим да се възхищаваме на красотата й.

 

 

jenata.blitz.bg

Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply