Меган Маркъл призна: В булото ми е скрит специален спомен от Хари (Вижте какво е)

Меган Маркъл призна: В булото ми е скрит специален спомен от Хари (Вижте какво е)

Меган Маркъл трогна със сантиментално признание от сватбата си

Меган Маркъл не крие, че е суеверна, поради което и не позволяваше на принц Хари до последния момент да види сватбената й рокля. Принцесата обаче е спазила не една и две традиции, за да мине благополучно сватбеният й ден.

Оказа се, че освен това тя крие няколко сладки малки тайни, които иначе не би споделила с никого. Така например, Меган не е споделяла, че в сватбения й воал се крие нещо, което има огромна сантиментална стойност за нея.

В документалния филм за живота на кралица Елизабет, Меган дава интервю, в което говори за символите на сватбения воал, защо е избрала френска модна къща за сватбената рокля, а и други неща. Но една подробност трогна зрителите до сълзи. Сантименталният жест, с който херцогинята засвидетелства любовта си към Хари.

„Нещо старо, нещо синьо, нещо ново и нещо назаем“, гласи старо американско поверие. Меган е спазила традицията и е носила всичко това на сватбения си ден. Така например тя е с чисто нови диамантени обеци, които Хари й купува специално за празника. Носи и стара гривна, която е на няколкостотин години. Назаем е тиарата от колекцията на кралицата, която по-късно трябва да върне. А нещо синьо? Оказа се, че в сватбения воал на Меган е зашито парченце плат от роклята, с която за първи път се срещнала с принц Хари.

Меган Маркъл призна: В булото ми е скрит специален спомен от Хари (Вижте какво е)

Меган Маркъл разкри една от сватбените си тайни

„Някъде там във воала трябва да е скрита. Сложихме парченце от роклята ми, с която бях, когато за първи път срещнах Хари“, споделя срамежливо принцесата. Признанието й е трогателно и очарователно. А и самата Меган трогва с искреността си.Новата дукеса на Съсекс в последните дни жъне само одобрение от приятели и почитатели. При все това обаче вниманието към нейното поведение и отношение към обществото и кралския двор продължава да се гледа под лупа.

Източник: www.kliuki.net

Коментирай чрез Facebook

Вашият коментар