Магическа рецепта на Петър Дънов против алергии

Много хора страдат от някакъв вид алергия. В ежедневието си всеки човек контактува с химически вещества, съдържащи се в пластмаси, козметични продукти, и редица други. Все още няма точната причина за появата на алергии.

Хората са чувствителни към различни алергени.

Алергичните симптоми попадат в три категории:

Слаба алергична реакция
Появява се върху малки участъци от тялото под формата на обрив, зачервяване, сълзене на очите или секрети в носа. Слабите реакции не се разпространяват по други части на тялото.

Средна алергична реакция
Обикновено засяга голям участък от тялото и предизвиква затруднения с дишането.

Силна алергична реакция
Това е силна реакция на цялото ни тялото, която започва със сърбеж и се разпростира почти навсякъде по тялото. Наблюдават се по-сериозни симптоми като блокиране на дихателния тракт или дори задушаване.

Магическа рецепта на Петър Дънов :
Пие се отвара от пелин — 1 супена лъжица се запарва с 1/2 л вряща вода.

Кисне захлупено 1/2 час. Пие се сутрин, обед и вечер преди ядене по една винена чашка.

Диета. Природосъобразна, безмесна храна, като се отбягват непоносимите за организма храни. Често при тази болест дава добри резултати и ежедневната добавка към храната на болния на обяд и вечеря по една малка купичка кисело мляко, разбъркано с няколко скилидки счукан чеснов лук.

Самовнушение. С формулата: „Всеки ден във всяко отношение се чувствам все по-добре и в най-скоро време напълно ще оздравея.“

sputnik.bg

Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply