Какво да сложим в багажа за родилното

Когато моментът на появата на новия член на семейството наближи да настъпи, вълнението е голямо, затова е добре предварително да подготвите багажа си за родилното отделение и да го ставите на удобно за вас място до входната врата. Освен необходимите документи като лична карта, направление за раждане и други, бъдещата майка ще има нужда от лични вещи за времето, което ще прекара в болницата.

На първо място сред тях е нощницата за родилки, която освен нежната памучна материя, спускаща се свободно на коремчето, притежава и разкопчаваща се платка на гърдите за по-лесно кърмене. Тя е особено необходима за периода на раждане, а и в първите дни след това, когато новороденото се храни често.

Голямо разнообразие от модели пижами и нощници за бременни и кърмачки можете да откриете в специализирания онлайн магазин Моник. Те са направени така, че да сваляте лесно презрамките (деколтето), за да кърмите бебето си, като същевременно са изработени от красиви естествени материи с десени, в които ще се влюбите.

Поставете в багажа си още чехли и тоалетни принадлежности като паста и четка за зъби, сутиен за кърмене и дамски превръзки за родилки. От полза ще ви бъде и наличието на енергийни закуски и полезно четиво, свързано с отглеждането на бебето, както и дребни пари, мобилен телефон със зарядно и фотоапарат.

Освен вещи от първа необходимост за вас, поставете в багажа и принадлежности за бебето, сред които пакет памперси за новородено, мокри кърпички, дрешки, комплект за изписване и други.

За изписването си пригответе удобни и свободни дрехи, в които да се чувствате прекрасно на първата фото сесия на вашето бебе. Вече могат да се намерят много магазини, включително и онлайн, които продават такива дрехи. Онлайн магазинът Sportihobi.com например предлага дамски рокли и поли на популярни марки и достъпни цени. Не пропускайте да си поръчате по-голям номер, тъй като коремчето ви няма да се е прибрало веднага след раждането!

Ако предстои малкият човек да се появи в не много топло време като сегашното, ще ви е нужно красиво одеалце, което да си отива с шапката му. Гарантираме ви, че подобна комбинация ще има оригинален ефект за снимките.

Нашият съвет: не носете в родилното големи суми пари, както и скъпи вещи и бижута, които могат да ви бъдат откраднати. Скъпа козметика и повече от един тоалет (за изписването) също не са ви нужни за краткото време, което ще прекарате в болницата.

Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply