Колко ефективна е лазерната епилация?

За да предоставят най-добрата услуга на своите клиенти медицината и козметичните процедури започнаха да работят заедно в полза на ефективните методи за разкрасяване.

Доста разнообразни дерматологични процедури вече се извършват от дипломирани професионалисти, които в името на красотата прилагат иновативни методи за подмладяване на кожата, както и нейното обезкосмяване. Несъмнено най-голям интерес има към онези процедури, които целят трайно премахване на нежеланите косми. Доста известна през последните години и набираща много високо нива на репутация е така наречената лазерна епилация. Метода е сравнително иновативен и е предпочитан именно поради своя дълготраен ефект, ако го сравним с традиционните процедури, които можем да извършим дори сами в дома си. Лазерната епилация се провежда с помощта на специални апарати. С помощта на лазер косъма се третира в основното си и така те предотвратява неговия растеж. Тук става въпрос не са отскубване и изкореняване на косъма, а негово умиране. Това прави процедурата наистина над 90% ефективна и предпочитана заради своята успеваемост в борбата са окосмяването. За да е наистина максимално дълготраен ефекта е добре да се преминат няколко сеанса и по този начин участъците да се подложат на лазерна епилация. Дори и да останат някакви косъмчета те под влияние на лазера изсветляват и изтъняват до такава степен, че наистина е много трудно да се забележат с невъоръжено око.

Не са малко хората, които смятат, че облъчването,което получавате с процедурата е животозастрашаващо и вредно за здравето. В крайна сметка е вярно, че има облъчване, о то е в толкова минимални граници, че не би повлияло на нито един от процесите, които протичат в нашето тяло. И тъй като лазерната епилация става все по-масов метод за трайно обезкосмяване, който се предлага в медицински центрове за естетика, козметични салони и други разкрасителни студия, то очакваме и цените за тази терапия да става все по-достъпна за клиентите.

Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply