Киану Рийвс призна, че е самотен

Киану Рийвс, подобно на много велики личности в киното, се самоопредели като „самотен човек”.

По време на пресконференция в Ню Йорк актьорът бил изненадващо кооперативен, което не винаги е било така, отбелязват светските хроники.

На въпрос за любовта, той отговаря: „Ако питате за романтичната любов в живота ми, аз съм самотен мъж. Нямам никой в живота си в момента. Но ако все пак един ден се появи някой, ще го обичам и уважавам – надявам се това да ми се случи”, призна актьорът.

На въпрос дали хората в Западен Холивуд, където актьорът живее, уважават личното му пространство, той отговаря: „Дните ми са доста нормални. Разбира се, има туристически микробуси, които посещават домовете на всички. Излизам сутрин и вземам вестника си и ги виждам. Понякога се чувстваш като животно в клетка. Но в Лос Анджелис никой не го е грижа. Определено папараци те преследват, но аз не излизам много, не правя нищо. Много съм скучен”.

Попитан за образа му на Нео от „Матрицата”, Киану Рийвс казва: „Той е по-добър човек от мен, но се опитвам да изпълня ценностите му. Хубав човек за пресъздаване. Мисля, че любовта му към Тринити е чиста. Наистина се идентифицирах с него. Също така обичах неговото търсене на отговори. Той е силен, положителен, морален и етичен човек, който прави всичко възможно”.

В предишни интервюта Рийвс е отказвал да отговаря на въпроси за баща си, който е бил в затвора за притежание на кокаин, или за загубата на детето си (с покойната актриса Дженифър Сайм), което се ражда мъртво в осмия месец. Това не са единствените травматични моменти в живота на актьора, но той казва: „Не смятам, че съм длъжен да споделям личния си живот с хора, които се радват на работата ми”.

Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply