Наоми Кембъл стресна феновете си със странна фобия

Уви, колкото и да чакаме лятото с него неминуемо идват и разни стомашно-чревни, бактериални и всякакви инфекции и заболявания. Всъщност бактериите и микробите са навсякъде.

Именно от тази тема е обсебена 49-годишната Наоми Кембъл, която напоследък влезе в световните медии именно със страха си от микроорганизмите и начините, по които се справя с тях, докато лети със самолет, пише Дарик.

Така например тя не се качва на борда на самолет без хирургическа маска, медицински ръкавици и антибактериални кърпички.

След като намери мястото си в самолета, започва да чисти всичко около мястото си – масата пред седалката си, колана, екрана на монитора пред нея.

„Винаги правя това преди полет“, споделя тя пред Daily Mail. „Не ме интересува какво мислят хората за мен – това е моето здраве и така се чувствам добре“.

Освен това Наоми Кембъл носи със себе си личен и чист калъф за седалката, на която ще седи.

Легендарният модел споделя, че изпитва ужас, когато хората на борда започват да кихат и кашлят.

Всъщност „заплахата“ е реална – заради малкото време между полети рядко и трудно може да се почиства адекватно самолета. Въпреки това медицинските лица са на мнение, че грижите на Наоми са твърде крайни.

Коментирай чрез Facebook

Вашият коментар