Брад Пит прекарал 18 месеца в „Анонимни алкохолици“

Брад Пит призна, че е бил 18 месеца в клон на Анонимните алкохолици след раздялата си с Джоли, пише КРОСС. Когато слуховете за разрив в отношенията започнаха да циркулират в пресата, таблоидите твърдяха, че спор между двамата е прелял чашата. Детайлите обаче бяха доста различни – някои казваха, че Брад бил пиян, а други, че е нападнал едно от децата си.

Всичко това обаче е било отречено от Пит пред NYT. „Имах просто семейни проблеми като всички останали“. Той откровено говори за престоя си в „Анонимните алкохолици“. Групата, която е била съставена само от мъже, е помогнала на актьора да се справи с проблема.

„Беше доста освобождаващо чувство да покажа най-грозната част от себе си. Научих много от това“, споделя Брад. Сега той твърди, че е забравил за лошия си навик и се фокусира изцяло върху професията си. Въпреки това, предупреждава, че няма да го виждаме толкова често на големия екран.

„Това е бизнес за младежи. Мисля, че задържах това богатство достатъчно дълго, но човек трябва да знае точно кога да го пусне“, признава той пред NYT. В момента той се подвизава във филма на Куентин Тарантино „Once Upon A Time… in Hollywod“, а на 20 септември излиза и новият му проект „Ad Astra“.09

Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply