Дамският колан като подарък

 

 

Искате ли да зарадвате дамата на вашето сърце с нещо, което ще й остане като траен спомен. Идеи като букет червени рози или бонбони в луксозна кутия звучат наистина романтично, но не са траен подарък. За жалост красивите и ароматни рози увяхват, а бонбоните се изяждат.

Ако желаете да изберете подарък, който дамата ще използва дълго време, може да се ориентирате към бижута – обеци, гривна, пръстен или колие са добри варианти. Жената ще ги носи дълго време и когато ги слага, ще си спомня за вас. Освен бижута можете да подарите парфюми или козметика, но е необходимо добре да познавате вкуса на вашата дама и да изберете аромати, които й допадат, както и кремове, които са подходящи за нейната кожа, което усложнява тези варианти като подаръци. Затова ви предлагаме да се насочите към аксесоарите.

В случай че изберете дреха или чифт обувки, вероятността да не бъде закупен точният размер, съществува, но ако се насочите към шалове, колани, слънчеви очила, дамска чантичка или портмоне, несъмнено ще закупите траен подарък, който ще има приложение и размерът му няма да е проблем. Шаловете са стилен подарък, особено моделите, които са изработени от коприна. Те се предлагат в разнообразни принтове и багри. Поставени върху дрехите, шаловете придават повече стил и елегантност. Освен това те могат да се завързват по различни начини и да изглеждат още по-интересни. Слънчевите очила са прекрасен подарък за лятото. Предлагат се очила в богато разнообразие от рамки и цветове. В зависимост от формата на очите на дамата, можете да й изберете рамки и форма на стъклата на очилата, които ще пасват, както на нейните очи, така и на цялостната структура на лицето й. Ако закупите маркови очила, ще видите как ще пламне сълнчев блясък в очите на дамата и тя ще се зарадва искрено.

Закупуването на колан от естествена кожа е друг много успешен подарък. Няма дама, която да не се зарадва на луксозен аксесоар, а кожените колани са винаги на мода. Те могат да бъдат поставяни както на дънкови поли, така и на панталони или дънки. Коженият колан е елегантен аксесоар, имащ ежедневно приложение. Определено с такъв подарък ще трогнете дамата на вашето сърце. Можете да изберете колани в различни цветови палитри, с различна дължина и широчина. Някои модели имат нитове и са по-екстравагантни, докато други са изчистени и пасват на всякакъв тип облекло като например изчистените черни кожени колани. Много стилна комбинация е бял панталон с черен кожен колан. Постига се ефектът на контраста и коланът се отличава в цялостния аутфит на дамата. Катарамите на коланите също се характеризират с богато разнообразие. В някои бутикови магазини за колани дори се продават колани със сребърни катарами, както и с камъни за украса. При дамските колани разнообразието от модели е значително по-голямо в сравнение с мъжките колани. Има кожени колани с ресни, които придават обаяние на дамите, които ги носят. Някои модели са с верижки. Съществуват колани с атрактивни катарами с интересни надписи. Купете атрактивен колан от естествена кожа на вашата дама и направете нейния ден по-слънчев и вълшебен. Един стилен подарък може да отвори и най-трудните за отключване катинари, водещи право към женското сърце.

Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply