Пет тенденции в дамската мода през есен 2019

 

Всяка жена иска да се облича според последните модните тенденции и да изглежда красива и привлекателна. За тази цел облеклото й не само трябва да е удобно, но и да подчертава най-добрите качества на външния й вид, и едновременно с това да разкрива нейната индивидуалност. Актуалните модни тенденции тази есен предлагат на дамите точно тази възможност – да бъдат модерни и едновременно с това да се чувстват удобно и комфортно в дрехите, които са избрали.

 

През новия есенно-зимен сезон ще са предпочитани изчистените и функционални облекла, насочени към амбициозните и работещи дами, информират от сайта за мъжко и дамско облекло Dressmania.bg. Екипът на онлайн магазина разказва кои ще са най-актуалните тенденции в дамската мода. Ето и някои от тях:

 

Цветове и материи

 

Важна особеност при избора на цветове, десени и материи е те да могат да се съчетават помежду си и по този начин да създават повече възможности за комбиниране на различни тоалети с минимум усилия. От десените тази есен отново са модерни райето и нежните флорални мотиви, които успешно се комбинират с елегантни цветове като опушено кафяво, винено червено, графитено сиво, меланж и др. По отношение на материите, водещите дизайнери залагат на шифон, трико, кашмир, вълна, дантела и коприна.

 

Роклите

 

За официални поводи жените могат спокойно да се спрат на дългите разкроени рокли, които ще са хит през този сезон. За предпочитане са шифонените, леко феерични, модели, които дават свобода и позволяват различни вариации на носене.

 

Саката

 

Модата при дамските сака тази есен е продиктувана от необходимостта да бъдат удобни за ежедневна употреба и в същото време да придават стил и елегантност на женската визия. Такива са вталените модели с две копчета и дължина над ханша, които са подходящи както за официални поводи, така и за ежедневно облекло.

 

Панталоните

 

Вталените къси сака успешно се комбинират с дългите панталони с висока талия, които са модерни през новия есенен сезон. Те удължават силуета и освен, че са удобни за ежедневна употреба, придават изтънченост и елегантност на женската визия.

 

 

Обувките

 

При обувките тази есен отново ще е водещ стремежа за практичност и комфорт. Дори, когато става въпрос за елегантни модели, подходящи за официални поводи и празници, тенденцията е те да бъдат с плавна и удобна извивка на ходилото, а височината на тока им да не надвишава десет сантиметра.

 

По отношение на материята, за предпочитане са моделите изработени от еко кожа и набук, както и тези, декорирани с малки, нежни кристали. Закопчаването е с дискретна метална катарама, която освен елегантна е и изключително лесна за ползване.

 

 

Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply