Джей Ло и Алекс Родригес на крачка от брак

Латино дивата Дженифър Лопес и годеникът ѝ, бившият бейзболист Алекс Родригес, вдигнаха годежно парти в Лос Анджелис, на което бяха поканени единствено техните роднини и близки приятели. Така двойката вече е с една стъпка по-близо до заветното „Да!“.

Това е поредното любопитно събитие около певицата напоследък. Само преди три дни тя представи новия си парфюм „Promise“, тогава стана ясно също, че тя ще пее в полувремето на финала на американското футболно първенство „Супер Боул“ през 2020 г. В началото на месеца беше и премиерата на филма “Hustlers” („Мошенички“), в който има главна роля.

Още през 1998 г. Алекс е споделял в интервю, че си мечтае Джей Ло да е неговата половинка. Година по-късно дори получава автограф от нея. Запознават се през 2005-а, по време на бейзболен мач, но любовта се случва чак 12 години по-късно, когато се срещат случайно в Бевърли Хилс. Сега, след като спортистът ѝ направи официално предложение през март, те са на път да се оженят.

За Родригес това ще е втори брак, а за Джей Ло – четвърти. И двамата имат по две деца от връзките с предишните си партньори, пише Мениджър.нюз.

Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply