Модни грим тенденции, които да следвате през есента

Колко е трудно да задържите грима в горещите температури! Колко е хубаво да подчертаете красотата си и да се чувствате уверени!

 

Слънцето все още ни радва с топлите си ласки, но пожълтелите листа и нежният аромат на есента ни подсказват, че е време за промяна. Кога, ако не сега да обърнете специално внимание на козметичния си несесер и да подновите грима си. Прегледайте старите си продукти и не рискувайте да използвате тези с минал срок на годност. Със сигурност ще си харесате по – актуални козметични съкровища, които няма да носят риск за здравето ви. 

 

Пудра и фон дьо тен 

 

До тук бяха прекалено тъмните нюанси. Време е за нещо малко по – светло, отговарящо на естествения цвят на вашата кожа. Плажът приключи и ако до скоро бронзиращите продукти доставяха секси, гореща визия, сега могат само да направят намек за комичен външен вид. 

 

Добрата новина е, че макиажът ще се задържа много по – лесно там, където е нужен. Матиране или овлажняване – без значение от какво имате нужда ще го постигнете по – лесно в умерените температури. 

 

Коректор

 

Това е един задължителен продукт за всяка дама, която би искала да изглежда отпочинала. Той ще прикрие неприятните недостатъци. Ако спрете избора си на озаряващ такъв, ще се радвате не изключително свежо и естествено сияние. Не забравяйте, че трябва да е незабележим. Нужно е само вие да знаете, че е там. Изберете напълно идентичен с тена нюанс, който да стои естествено на кожата ви. 

 

Подчертайте погледа

 

Не че устните не са важни, но прецизно подчертаните очи с подходящи есенни нюанси ще направят чудеса с погледа ви. Изберете си нови цветове сенки, които отговарят на съответната визия. Сложете тъмните краски във външната страна на окото и леко смесете за опушен ефект. Подчертайте със спирала и не забравяйте да оформите веждите. Задължително нанесете хайлайтър под арките им и високо на скулите. Е, вече сте зашеметяващи. Бъдете една идея пестеливи и ефектът ще е несравним. 

 

Руж

 

Не пропускайте тази стъпка. Подберете правилният нюанс според естествения тен на лицето и изглеждайте очарователно. Ружът ще подчертае скулите, а тъмен цвят, нанесен по точния начин може дори да промени контурите на лицето в желаната форма.

 

Устни

 

По – тъмни и матови нюанси ще подхождат идеално на сезона. Разбира се всичко опира до това кои цветове ви подхождат. Но все пак сменете летните нюанси с такива, които ще акцентират красивите ви черти. Несъмнено матиращите червила са по – дълготрайни от тези с гланц. Все пак, ако нанесете преди това адекватен молив за устни, ще удължите многократно цвета. 

Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply