Дамски зимни якета от ree.bg

Ето че дойде и сезонът на топлите зимни якета. За жените външният вид е от изключителна важност и затова когато говорим за дамски зимни якета със сигурност трябва да включим и думата мода в изречението. Ето защо, решихме да Ви представим 3 модела дамски зимни якета на популярния сайт за дрехи и други артикули – ree.bg. Там можете да намерите богата гама от модели и артикули за зимата предназначени както за жени, така и за мъже.

Ако търсите нещо наистина ефективно при ниските зимни температури, дамското топло винтидж яке с качулка ще Ви свърши прекрасна работа. Със своята плюшена подплата, това яке осигурява перфектна сигурност дори и в най-студеното време. Самият принт представлява смесица от трибални мотиви от азиатски тип в съчетание със съвременни мотиви. Резултата е изключително евтино и практично дамско винтидж яке, подходящо за ежедневно носене. Моделът се предлага в два различни цвята, а размерите варират от M до 5XL.

За разлика от традиционните едноцветни дълги палта, зимното дълго винтидж палто се отличава с интересна гама от флорални мотиви. Двата варианта на модела определено ще „стоплят“ и най-премръзналите със своите светли и топли цветове. Меката вътрешна част на дрехата създава допълнително удобство. Размерите, в които се предлага палтото, варират от S до 4XL. За да се насладите изцяло на богатата гама от зимни дамски якета и палта, можете да посетите сайта на Ree.bg.

Лъскавото винаги е на мода, особено в градските райони. Тъмните, но блестящи и футуристично-изглеждащи якета със сигурност ще Ви отредят място сред типичните привърженици на ърбан течението в модата. Затова и есенно-зимното топло и дебело широко яке с качулка би било идеално попълнение за всяка жена, придържаща се към малко по-свободния градски стил на обличане. Моделът се предлага в цели шест цветови разновидности, което дава възможност за комбиниране по цвят с други дрехи от Вашия гардероб.

Коментирай чрез Facebook

Вашият коментар