Красотата е достъпна – идеи как да сме красиви без да харчим много за дрехи

Казват, че първото впечатление, което създаваме, идва от начина, по който сме облечени. Но за съжаление не всеки може да си позволи да инвестира в скъпи и качествени дрехи. А както всяка дама знае, няма как подобен тоалет да остане незабелязан.

Но има и лесни начини да изглеждате зашеметяващо, без да инвестирате куп пари в дрехи. Лесно е, просто пазарувайте дамски дрехи онлайн. Така ще имате възможност да разгледате и сравните различни марки и модели, да прецените какво се вписва в бюджета ви и нерядко да се възползвате от промоции и преимущества на онлайн пазаруването.

Разбира се, важно условие за всичко това е да имате усещане за стил, за комбинация на дрехата с аксесоара, за съчетание на цветове, шарки и модели.

Когато пазарувате дамски дрехи онлайн мислете един ход напред. Например може да се възползвате от сезонните намаления, купувайки тоалети за следващия сезон. Ако не сте сигурни дали дадена дреха ще бъде актуална, заложете на класиката, която никога няма да излезе от мода – например стилен тренчкот, елегантна рокля или шал в каре.

Търсете програми за лоялност. Много магазини имат политика да предлагат намаления на редовните си клиенти или да дават отстъпки, ако направите определен оборот. Ако не можете да напазарувате само за определена сума, комбинирайте се с приятелки, за да се възползвате.

Купувайки дамски дрехи онлайн мислете за това, как може да ги съчетаете с наличните дрехи, които имате сега, както и какви комбинации може да направите с аксесоарите. Така няма да се налага да купувате обувки, а после чанта и палто към тях. Или ако имате обувки, които обожавате, помислете с какъв панталон ще подхождат.

И не на последно място – не робувайте на марки. Не е задължително да имате определена марка, за да изглеждате добре. Днес има много магазини, които предлагат не по – малко качествени модели на доста по – ниски цени.

Коментирай чрез Facebook

Вашият коментар