Дъфи разказа за едномесечния ужас, който е изживяла

Британската певица Дъфи разкри подробности за едномесечния ужас, който е преживяла преди време, след като била дрогирана, държана в плен и изнасилвана, съобщи ДПА.

В Инстаграм певицата, която е на 35 години, сподели за пръв път през какво е преминала и каква е причината да се оттегли от сцената за дълго време. Тя не посочи името на насилника си.

„Беше на рождения ми ден. Бях дрогирана в ресторант и след това в продължение на четири седмици бях дрогирана и пътувах в друга страна“, пише изпълнителката. Тя не помни да се е качвала на самолет, но казва, че била настанена в хотелска стая, в която нападателят й дошъл и я изнасилил.

Дъфи пише, че след като избягала, дълго време се страхувала да съобщи в полицията за случилото се. По-късно тя потърсила помощта на психолог, който й съдействал да преодолее травмите.

„Споделям това, защото живеем в свят на болка и вече не се срамувам, че нещо ме е наранило дълбоко“, пише певицата. Тя дава да се разбере, че заради преживяното се е оттеглила.

„Не се срамувам да кажа, че прекарах почти десет години напълно сама и сърцето ми все още се къса, като пиша това. Сега вече мога да оставя тези десет години зад гърба си. Там е мястото на миналото“, добавя тя.

През февруари певицата за пръв път писа в Инстаграм, че е била изнасилена, без да споделя подробности.

 

Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply