Каква е тайната за формата на Синди Крофорд?

Красива и на 54 години. Синди Крофорд неслучайно е еталон за красота и го доказва с всеки изминат ден. Но как успява да пази форма и на тази възраст?

Ето какво разкриват от women.bg.

Правило номер едно в режима на супермодела е игнорирането на каквито и да било обработени и пакетирани храни. За закуска често набляга на протеиновите шейкове, а салатата е блюдото, което задължително присъства на обедната ѝтрапеза. Понякога я консумира в комбинация с пилешко.  Вечер Крофорд залага на любимото си суши, ако е навън със семейството си или с приятели. Вкъщи обаче се сервират спагети болонезе, които тя обожава. Компания им правят салатата и зеленчуците. Що се отнася до сладкишите, Синди признава, че не им е особен почитател. Често обаче манекенката си позволява по някое и друго парченце черен шоколад.

Упражненията на звездата се състоят от две части – кардио и силови тренировки, траещи по 20 минути всяка. Често пъти кардиото включва скачане на батут, бягане на пътечка или тичане в парка. Тренира по три пъти в седмицата. „Кардиото ми трае 20 минути, а след това отделям между 30 и 60 минути за клекове, вдигане на тежести и тренировки за ръцете“, споделя Синди. Пол денсът, или танцуването на пилон, е друго любимо занимание на Крофорд, което тя обича да споделя заедно с приятелки.

Топмоделът не пропуска и възможностите да катери планини и да се наслаждава на чистия въздух далеч от града.

Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply