5 характерни черти на Овена

В живота някой трябва да бъде лидер. А на Овните, тези, родени от 21 март до 19 април, им е вродено. В края на краищата те са първият знак в цикъла на зодиака, така че те водят играта.

Разбира се, има много други елементи в астрологичния свят извън техния знак, които съставляват цялостната им личност. Ключова роля играят фактори като натални карти, лунен знак и завръщането на Сатурн.

Ние ще ви представим пет характерни черти на хората, родени под знака на Овена.

  1. Те са импулсивни. Не в лошия смисъл на думата, разбира се. Те често биха си казали – виждам го, харесвам го, искам го, взех го. Виждат прекрасен чифт обувки? Ще направят всичко по силите си, за да се сдобият с него възможно най-скоро. В крайна сметка по-късно ще решат дали да го задържат – затова са измислени политиките за връщане на продукти.
  2. Поемането на риск не е риск за тях. И в живота, и в любовта. Те са първите на опашката за скачане с бънджи, не се страхуват да опитат странна храна. Смелостта е в кръвта им.
  3. Те са родени водачи. Нещо трябва да се свърши? Овните са на линия. Те са тези, които биха инициирали нов проект в работата, биха експериментирали с нова прическа преди всички останали.
  4. Драма? Не са запознати с нея. Сериозно, излишният драматизъм не е за тях, защото имат работа за вършене. Когато хора от обкръжението им започнат да говорят безкрай, Овните не се страхуват да им кажат, че не се интересуват от разговора.
  5. Говорят това, което мислят. Някои хора се страхуват за изкажат мнение. Но Овните? Не! Ако са вбесени, биха искали хората да знаят – и всъщност се чувстват изключително добре, че се освобождават от емоционалната болка. Честността им е присъща.
Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply