Джони Деп дал на дъщеря си марихуана, когато била на 13

Джони Деп свидетелства в делото, заведено от него, срещу британски таблоид. Той съди изданието, което го определя за „бияч на съпруги“ във връзка с текущото му производство с бившата му съпруга Амбър Хърд.

Той бе запитан от адвоката на вестника Саша Уас дали е давал марихуана на дъщеря си Лили-Роуз Деп, когато тя е била на 13 години. Днес тя е на 21. Първо, холивудската звезда отбелязва, че никога не е окуражавал наследницата си да употребява марихуана.

„Тя беше на 13. Както всички знаем, когато 11, 12, 13-годишните деца отидат в гимназията и започнат да бъдат канени на купони, на тези купони им се предлага пиене, защото и другите около тях пият“, казва Деп.

Той разкрива и съвета, който тогава е дал на Лили: „Слушай, скъпа, ако си на парти и някой ти подаде джойнт, вземи го, но го подай на някой друг… не експериментирай с наркотици с хора, които не познаваш. Моля те да ми окажеш честта да дойдеш при мен, когато се почувстваш готова, защото не искам първия ти опит с такива неща да бъде с хора, които не познаваш и да взимаш неща, които не знаеш какви са“.

Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply