мъжете си признаха всичко

За първи път мъжете си признаха всичко и обявиха кое е секси и кое не в една жена! Отговорите им са шокиращи (СНИМКИ)

Преди време от Girl.bg ви разкрихме седем неща, на които мъжете обръщат внимание, а жените дори и не подозират, че е така.

Сега решихме да разпитаме по-обстойно мъжете какво е секси и какво не в една жена и на какви неща обръщат внимание. Резултатите направо ще ви шокират! Не е тайна, че всяка жена се стреми към съвършенство. Разбира се, модната и козметичната индустрия са сложили „ръка” на това много отдавна, заради което накара жените да почувстват необходимостта да изглеждат по определен начин, ако искат да бъдат възприемани позитивно от хората около тях.

Мъжете обаче не обръщат много внимание на малките подробности и обикновено се фокусират върху цялостното изображение. Това, което те забелязват обаче, е как миришеш и какъв тип бельо носиш.

Затова ние Girl.bg от решихме да разберем на какво точно обръщат внимание мъжете. Ето и отговорите им:

Парфюмът

Повечето от интервюираните мъже обикновено обръщат внимание на женския парфюм. Някои от тях споменаха, че така си спомнят за нея щом усетят идентичен аромат. Въпреки това, повечето от мъжете признават, че парфюмът не трябва да бъде прекалено остър. Ако една жена носи твърде много от него, мъжете няма да я харесат.

Лакът за нокти

Тук мненията се различаваха, като част от мъжете казаха, че не обръщат внимание на лака за нокти на жена, докато други твърдят, че много държат на хубавия маникюр при жените. Някои мъже просто забелязват, че женските нокти са поддържани и чисти, но твърдят, че ако не са, това не е нещо изключително важно. Почти всички мъже обаче споменават, че не харесват ярките нокти, както и тези които са твърде дълги. Ако имате нокти, лакирани в телесни цветове или с френски маникюр, това е чудесен начин да си гарантирате добре поддържан и привлекателен вид.

Веждите

Почти всички мъже казаха, че не им харесва, когато жените „привличат” с веждите си. Обаче, като цяло, те рядко обръщат внимание на тази подробност на женския външен вид. Но имаше някои мъже, които казаха, че красиво направените вежди могат да омекотят някои черти на лицето.

Миглите

Половината от интервюираните мъже мислят, че изкуствените мигли изглеждат красиви и правят жената да изглежда по-женствена. Другата половина признава, че фалшивите мигли изглеждат неестествени и са лесни за разпознаване, така че те в крайна сметка отблъскват мъжете. Изглежда, че зависи от качеството на изкуствените мигли, които имате или просто от предпочитанията на мъжа!

Гримът

Всички мъже се съгласиха с едно нещо – грим. Нито един от интервюираните мъже не харесваше ярък грим. Някои дори споменаха, че ярките червила с неестествени цветове никога не изглеждат добре. Грижливо нанесеният грим, естествени вежди и устни с естествен цвят са единствените неща, които жените трябва да използват, според мнението на интервюираните мъже.

Кожните проблеми

Мъжете определено обръщат внимание на кожните проблеми. Те ще видят пъпката на носа ви, но повечето от тях няма да се съсредоточат върху нея, защото, както това (според тях) е нещо, което е тук днес и ще изчезне утре. Въпреки това, ако една жена има сериозни кожни проблеми, това е знак, че тя не се грижи правилно за себе си, според мъжете.

Крака, които не са напълно гладки

Почти всички мъже са наясно с факта, че една жена може би няма да има идеално гладки крака понякога. Няма значение дали те не са идеално гладки визуално или на допир – категорични са мъжете.

Мръсните обувки

Като цяло, мръсните обувки не предизвикват чувство на раздразнение сред мъжете. Ако това не е нещо необичайно, те няма да обръщат внимание на това. Ако обувките са твърде мръсни, обаче, те ще забележат това и можете да сте сигурни, че този малък детайл няма да ги остави с добро впечатление.

Смачканите дрехи

Подобно на мръсните обувки, мъжете обикновено не насочват вниманието си към набръчканите дрехи. Въпреки това, ако женските дрехи не са били правилно изгладени, определено няма да са бонус към външния й вид. Според мъжете, това е знак за това колко е добре поддържана една жена.

Износените дрехи

Някои мъже признаха, че никога не са мислили за това и че това не е нещо, което забелязват. Други мъже заявиха, че те тълкуват носенето на стари дрехи като знак, че жената наистина не се интересува от това как изглежда.

Стриите

Някои мъже нямат представа кои са стрии и никога не са ги виждали. Но повечето от мъжете, които забелязат стриите на една жена, не мислят за тях като за нещо лошо. Те са сигурни, че стриите се появяват, когато една жена побеждава килограмите си и са наясно, че те се появят и след бременност или сред рязка промяна в килограмите. След като са наясно с тези факти те все още казаха, че няма да се притесняват, ако забележат, че тяхната съпруга или приятелка има стрии.

Плоското коремче

Дами, издишайте! 90% от мъжете не смятат, че малкото и плоско коремче е нещо ужасно важно и никога не му обръща внимание, ако една жена няма такъв. Разбира се, те не говорят за многото излишни сантиметри средната част на тялото, но както се оказва, плоският стомах не е много присъщ и за самите мъже.

Немитата коса

По принцип мъжете няма да обръщат много внимание на това измита ли е днес косата ви, освен ако не е очевидно мазна. Ако сте си взели душ предишния ден, но косата ви все още изглежда свежа и чиста, тогава няма проблем. Ако косата ви изглежда мазна е ясно, че й е време за измиване, тогава мъжете ще забележат това и няма да им хареса.

Красивото бельо

„Намерете човек, който не би забелязал красиво бельо!” – това ни казаха почти всички мъже. Така че, дами – заслужава си да инвестирате повечко пари в  секси бельо.

Клетви и ругатни

Когато обсъждахме този въпрос с мъжете искахме да разберем как мъжът ще реагира на жена, която кълне и ругае понякога. Тук почти всеки мъж има свое собствено уникално мнение. Един каза, че ругаенето е добре, защото така грубите мъже имат усещането, че не само те са „неандерталци”. Други смятат, че клетвите и грубият език от страна на жена е лошо и не е подходящо поведение за една дама. Повечето мъже обаче признаха, че просто не се интересуват от това.

Пушенето

Почти 80% от мъжете не харесват този вреден навик на жените. Има обаче изключения: някои мъже смятат, че това е абсолютно нормално нещо и е в правото на жената да го прави. Други пък смятат, че това е безумно секси.

Бонус и важно пояснение!

След като отговориха на всички въпроси, повечето от мъжете добавиха, че те са привлечени от нежността на жените и от позитивното отношение към живота. Всички горепосочени фактори влияят на тяхното мнение като цяло. Например, ако една жена носи мръсни обувки, набръчкани дрехи, безобразни нокти, ругае и пуши – добре, но мъжът  вероятно ще се почувства отблъснат. Ако една жена има само един или два от признаците, споменати по-горе, това не е катастрофално, пише Jenata.bliz

Мъже, наистина искаме да знаем вашите мисли по този въпрос! Жени, а вие какво ще кажете – правилна ли е оценката им? Споделете вашето мнение с нас в коментарите по-долу!

Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply