Какво казва секси бельото за жената, която го носи?

Какво си представяте когато чуете „секси бельо„? Вероятно оскъдни парченца плат, украсени с ефирна дантела.

Несъмнено всяка жена иска да бъде секси и неотразима, когато се съблича пред интимната си половинка. Как обаче да изберем секси бельо, подходящо за нашата фигура и стил? Бельото е основна част от облеклото ни, но от друга страна то разкрива индивидуалността и характера на жената. В магазините има толкова голямо разнообразие от модели секси бельо, че изборът определено не е лесна задача. Бельото обаче има свой собствен език и всеки тип разкрива определени черти на притежателката си.

Удобните памучни бикини

На първо място ще разгледаме жените, които предпочитат удобните памучни бикини. Макар и старомодни, според някои, те удобно прилепват към тялото, защитавайки интимните ви части, без да ги дразнят или увреждат. И като говорим за памучни бикини, не си представяйте старите „бабини кюлоти“. На пазара има толкова много модели, стилни и цветни, подходящи за тези, които не търсят „уау“ ефекта, а искат просто да им е комфортно.

Боксерки и прашки

Боксерките и прашките са друг вид секси бельо. Тези модели са предпочитани от стилни и самоуверени жени, които обичат предизвикателствата, но и държат на външния си вид. Защо ли? Защото понякога бикините се очертават и виждат под дрехите, доколкото това напълно може да се избегне с употребата на боксерки или прашки.

Цветът на бельото

Цветът на бельото също може да ви каже много за една жена и начинът, по който тя иска да бъде възприемана. Червеното бельо е определяно като афродизиак. Енергията, излъчвана от него говори за сексуалност и желание. Друг популярен цвят за секси бельо е черното. Пред жената, избрала този цвят не съществуват пречки, тя се чувства свободна и обича да експериментира в леглото. Бялото пък се свързва с невинността и непорочността. 

Всъщност жените не избират цветовете на бельото си нарочно, това се случва подсъзнателно и затова цветът говори толкова много за интимните желания на жената.

Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply