С какво да съчетаем мъжки боти

Правилното съчетание на мъжките боти с облеклото е не по-малко важно, отколкото при жените. За цялостна отлична визия, това е ключов елемент, така че по-долу ще стане дума за това. Ще разберем как правилно да направим своя избор и вариантите за съчетанието им. Ще разберем също как се определя размерът на обувките, така че да не сгрешим, въпреки многото различни стандарти за номерация.

Какви мъжки боти да си купим

Когато правим своя избор е важно да сме наясно за целта на покупката. Например, спортни или официални, зимни или летни мъжки боти търсим? Ако ни трябват летни модели, можем да заложим на платнените решения, тъй като те осигуряват проветрение на краката. За зимните е препоръчително да заложим на моделите от естествена кожа или велурени. Знаем, че спортните и официалните варианти значително се различават. Спортните например са с релефни подметки и различни системи за мекота и комфорт, докато официалните са с по-изчистен дизайн и подметка.

Когато правите своя избор на подходящи цветове, ние Ви съветваме да заложите на класическите нюанси за мъжки боти, което значително ще Ви улесни в комбинирането им с облеклото. Черните като цяло са най-предпочитани, защото мръсотията по тях е не толкова видима за околните.

С какво можем да ги съчетаем

Изключително добре се съчетават с дънки и панталони. Първият случай е за предпочитане при ежедневни разходки и посещение на различни неофициални събирания. Във втория, удачно е да ги използваме при спортни активности и физически спортове. Горното облекло може да бъде във вид на блузи, тениски, яке и други. Ако трябва да отидем на работа по-делово облечени, то редно е да се насочим към по-строгите и официални мъжки боти, които добре да се съчетават със сако, панталон и риза.

При излизания на разходки, на кафе с приятели или на купон, дънките са отлично решение, които да се съчетаят с блуза и яке например, ако е зима. Вариантите за комбинация са безкрайни и това до голяма степен трябва да е съобразено и със стила ни на обличане.

Как да изберем правилния размер за нас

Дори и да сме спазили стриктно всички правила по избора на мъжки боти, ако не сме определили правилно техния размер, всичко останало губи смисъл. Ето защо това е важен елемент в избора и ще го опишем в отделен раздел на нашия материал. Ето процесът в няколко стъпки:

  • Вземете правоъгълно парче картон;
  • Стъпете върху него с бос крак;
  • Внимателно с молив очертайте стъпалото си;
  • С линийка измерете разстоянието от най-дългия Ви пръст до края на петата;
  • Погледнете таблицата с размерите на желания от Вас модел мъжки боти;
  • Спрямо дължината, която измерихте, намерете на кой номер съответства тя.
Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply