„Л(you)бов” – истината за сърцето на актрисата и модел Лина Роскин

 

Красавицата Лина Роскин показва огледало към скритите трепети на сърцето си в дебютна стихосбирка, наречена „Л(you)бов”.

Лина Роскин – моделът с най-дългата коса у нас – разкрива сърцето си пред читателите в дебютна стихосбирка, наречена „Л(you)бов”. Нежната минималистична корица с авторска фотография на Пламен Гаврилов (Instagram: @plam_visuals) дава заявка за същността на книгата – отворена до болка, уязвима, неприкрита.

Стихосбирката на Роскин изминава житейския път на една любов с всичките ѝ нюанси – от страданието, болката, през доверието, споделеността на емоцията, чак до пълното отдаване на другия. Нежността и женската сила откриват истината, че всичко е любов, а скритата дума „ти” (you от англ.) в средата напомня за една друга страна на най-красивото чувство – любовта като акт на допускане.

Там, където самотата е сила, където под останките на красивите илюзии събираш лъчите светлина, който просветват вътре в теб – там, където откриваш началото на това да бъдеш цял. Оттам започва всичко истинско. Оттам започва историята на една истинска, изпепеляваща любов, която спи в думата „сам”. А когато се появи някой, който да заслужи да се превърне в центъра на думата „любов”, тогава си готов да го приемеш.

Съчетана с красивата, минималистична фотосесия на Гаврилов, издържана в черно-бяло, „Л(you)бов” разкрива най-скритите дълбочини на самата душа на своята авторка. Така както фотографиите използват мрака на нощта като платно, върху което да рисуват със светлина, така и ярките думи на Роскин се запечатват по страниците, за да преплетат настоящето с вечността.

Лина Роскин, която има над 79 000 последователи в инстаграм акаунта си @linnroskin, е в постоянна връзка с феновете си, като без прекъсване споделя малки моменти от ежедневието си. Но въпреки голямата ѝ активност онлайн, която би могла да подлъже зрителите, че знаят всичко за нея, дебютната ѝ книга ще добави една досега непозната страна на живота ѝ.

Обичам любовта. Обичам чувството, което изпитвам, когато обичам. Започнах да описвам всяка секунда, докоснала душата ми в симфонията на любовта. Неусетно чувствата станаха цяло и се роди ЛYOUБОВ. Сега искам да споделя част от себе си с вас и да ви запозная с любовта в най-малките неща около вас.

Лина Роскин

Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply