Матю Макконахи вече няма да се снима в романтични филми

Матю Макконахи отказа оферта за роля във филм за 14,5 милиона долара, след като заяви, че вече няма да се снима в романтични комедии.

„Бях успешен актьор, знаменитост, филмова звезда… Не трябваше да се притеснявам какво ще ям или къде ще живея, но пътят ми в кариерата, персонажите и филмите, в които играя, вече не ме удовлетворяват. Толкова съм отегчен от любовно-комедийните персонажи и световете, в които живеят“, пише актьорът в новата си книга „Greenlights“.

В началото на това хилядолетие той участва с Дженифър Лопес в „Сватбеният агент“ (2001), с Кейт Хъдсън в „Как да разкараш гаджето за 10 дни“ (2003) и със Сара Джесика Паркър във „Фалстарт“ (2006) ).

Той не е имал нищо против тези филми, но след тях той, както пише, се е докоснал до по-пълен, по-див и „по-жив“ живот с годеницата си Камила, пише БГНЕС.

„Смях се по-силно, плаках по-силно, обичах повече, мразех по-дълбоко и чувствах повече, отколкото героите в тези филми“, пише Матю.

Последните такива филми, в които феновете могат да гледат Матю Макконъхи, са миналогодишния трилър „Фатално затишие “, „Джентълмени“ и комедията „The Beach Bum“.

Следващият му проект е втората част на анимационния мюзикъл „Ела, изпей!“

Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply