Дейвид и Виктория Бекъм ще заснемат сериал

Дейвид и Виктория Бекъм ще заснемат сериал, в който за първи път ще бъдат показани сцени от техния съвместен живот. Двойката са започнали голям проект с Netflix, а договорът, който са подписали, е на стойност 16 милиона паунда.

Чуждестранните медии споменават, че това вероятно е голям проект, като се има предвид, че Netflix ще покаже семейство Бекъм по начин, които не сме имали възможност да видим преди, пише БГНЕС.

„Това е наистина гениален ход на Netflix. Ще видите съвсем различна страна на Дейвид, която обществеността рядко може да види. Семейството му са страстни архивари. Те с гордост документират кариерата му още като момче и през всичките тези години са запазвали стари изрезки от местни вестници, снимки от училище и клубни снимки“, каза източник, близък до футболиста.

Сериалът първо ще представи живота на Бекъм, но и периода, когато той ухажва Виктория. По-конкретно, режисьорът ще представи ранните етапи на техния роман.

Футболистът и модната дизайнерка искат да коментират пред чуждестранните медии документалния филм, който обществеността вече очаква с нетърпение.

Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply