Американски близначки родиха дъщери на собствения си рожден ден

Американски близначки от щата Тенеси родиха дъщери на собствения си рожден ден – 29 октомври. Дъщерите на Отъм Шоу и Амбър Трамонтана се появили на бял свят с разлика от 90 минути, съобщава БГНЕС, позозовайки се на информация на Unlaid.

Близначките споделили, че преди две години първите им деца се родили с разлика от 10 седмици, затова те планирали втората си бременност така, че отново да родят децата горе-долу по едно и също време. Но Шоу и Трамонтана не очаквали, че това ще се случи в един и същи ден, при това на рождения им ден. Лекарят Джордж Вик призна, че за 45 години медицинска практика не е виждал подобни съвпадения.

Сeга семействата ще празнуват 4 в 1 – четири рождени дни в един ден. Шоу и Трамонтана признаха, че се радват на съвпадението. Те мечтаят синовете и дъщерите им да общуват и да си помагат, когато това се налага.

Това не е първи подобен случай. Сестри близначки в САЩ, омъжили се за братя близнаци, са забременели едновременно. Двете семейства живеят в общ дом в щата Вирджиния. Генетично децата им ще бъдат едновременно и братя и сестри, и братовчеди или братовчедки.

Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply